Re-direct
Image default
Bedrijven

De leukste bijbanen

Wellicht ben je op zoek naar een bijbaan voor de zomervakantie, maar heb je geen idee welke baan voor jou geschikt is. Er zijn namelijk ontzettend veel populaire bijbanen, maar welke bijbaan is nou de leukste? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Vakkenvuller of kassière

Bijna iedereen heeft in zijn carrière gewerkt in een supermarkt. Je mag er vaak al vanaf een jonge leeftijd aan de slag als vakkenvuller en er is vaak genoeg werk voor flink wat bij te verdienen. Vanaf 16 jarige leeftijd mag je ook als kassière aan de slag.

Werken in de horeca

Voor deze bijbaan moet je wel een beetje stressbestendig zijn. Mooi weer in combinatie met vakantie betekent drukte op de terrassen. Ben jij stressbestendig maar durf je niet met een dienblad te lopen? Geen probleem! Veel horecabedrijven zijn ook in de keuken op zoek naar hulp.

Een krantenwijk

Een van de meest onderschatte bijbanen is het lopen van een krantenwijk. We hebben het hier niet over het rondbrengen van de reclamefolders maar over het rondbrengen van de krant. Omdat de krant voor 7 uur ’s ochtends moet worden bezorgd, levert dit een stuk meer op. Een ideale bijbaan voor de vroege vogel en je kunt de rest van de dag gewoon je eigen ding doen.

Oppas werk

Oppas werk doen kan ontzettend leuk zijn. Het zoeken naar oppas werk is heel eenvoudig. Er zijn verschillende platformen waar mensen aangeven een oppas te zoeken. Oppas werk is vaak in de avond en met een beetje geluk hoef je helemaal niet zoveel te doen en liggen de kinderen al op bed. Geld verdienen met een avondje Netflixen klinkt niet verkeerd toch?

Bijles geven

Blink jij uit in Wiskunde of Frans? Denk er dan eens over na om bijles te gaan geven aan andere studenten. Deze bijbaan is natuurlijk perfect te combineren met jouw eigen studie, want je bepaalt zelf wanneer je kunt werken.

Eten bezorgen

Er zijn verschillende bedrijven waar je aan de slag kunt als bezorger. Sommige horecazaken hebben hun eigen bezorgservice, andere laten het bezorgen door bedrijven zoals Thuisbezorgd. Het hebben van een rijbewijs en een eigen auto kan handig zijn wanneer je voor deze bijbaan kiest.

https://www.oppasland.nl/oppaswerk/heel-nederland