Re-direct
Image default
Bedrijven

Populairste leaseauto’s van 2023

Omdat het jaar 2023 al in volle gang is en uw huidige situatie kan veranderen, kan het zomaar zijn dat u op zoek bent naar de meest geschikte leaseauto. Wilt u een auto gaan leasen, maar weet u niet wat de beste optie zijn? Hieronder zijn de beste en populairste leaseauto’s op een rijtje gezet.

De populairste private leaseauto is de Hyundai i10

Deze 5-deurs is populair en betrouwbaar. Een compleet nieuw design ontworpen met geavanceerde technologie zorgt voor onverstoorbare kilometers op de weg. Hyundai maakt zich tegenwoordig erg populair op de weg en daarom scoort deze auto heel goed in de private lease ranking. 

De populairste zakelijke leaseauto is de SEAT Ibiza

Deze auto, een hatchback, heeft een adviesprijs van €21.065. Met een inhoud van 355 liter is dit een ruime auto en ook nog geschikt voor het gezin naast uw werk. Deze zakelijke leaseauto scoort goed onder de zakelijke partners om goed voor de dag te komen bij hun klanten of om hun bedrijf te promoten. 

De beste elektrische leaseauto voor het nieuwe jaar is de Opel Corsa-e

Binnen 8,1 seconden naar de 100 km/u? Dan heeft u met de Opel Corsa-e de juiste auto gevonden. De auto is 100% elektrisch en in een half uur opgeladen tot 80%. Mocht u twijfelen tussen hybride en volledig elektrisch, dan wordt deze auto aangeraden. Als u hier eenmaal in rijdt, wilt u nooit meer terug. 

De beste kleinste leaseauto voor 2023 is de Mitsubishi Space Star

Heeft u geen grote auto nodig en is een kleine auto perfect voor u? Dan is de Mitsubishi Space Star de populairste optie onder de mensen. Deze auto heeft een adviesprijs van €14.680 en is daarom voor kleinere gezinnen of bedrijven financieel gezien beter. 

De goedkoopste leaseauto voor in 2023

Mocht u echt klein willen beginnen en niet gelijk een grote investering willen maken, dan kunt u kiezen voor de beste en populairste goedkoopste lease auto van het moment. Het zal u niet verbazen, maar dat is de KIA Picanto. Wat kleiner, compacter, meer flexibel en dus ook goedkoper. Dat de auto goedkoper is ten opzichte van alle andere auto’s, betekent natuurlijk niet dat de auto minder goed presteert.