Re-direct
Image default
Bedrijven

Opzoek naar casual kleding voor jouw style?

Als je op zoek bent naar een nieuwe outfit die past bij jouw stijl, dan is het zeker geen verkeerd idee om eens een kijkje te nemen bij het kledingmerk off the pitch. Dit is namelijk een relatief nieuw kledingmerk dat opgericht is in 2016 In Rotterdam. Het kledingmerk biedt namelijk kleding aan voor jongvolwassenen die geïnteresseerd zijn in de kledingstijl van rappers en voetbalsterren. Hierdoor zal een off the pitch sweater altijd bij deze stijl passen. Het is natuurlijk wel afhankelijk van jouw stijl keuze, over het algemeen is het namelijk geen kledingstijl die juist past bij de trend van een e-boy of e-girl. De stijl is namelijk beter passend bij bijvoorbeeld schoenen van Nike, rappers als Kanye West dragen deze stijl dan vaak ook.

Wat zijn de populairste stijlen van 2022?

2022 is tevens ook namelijk het jaar van minimalisme, waardoor mensen er juist voor kiezen om steeds meer accessoires te dragen die daarentegen wel minder opvallend zijn. Dit geeft namelijk een minimalistische look. Voor mannen hebben we ook gezien dat het dragen van wijdere denim jeans ook een heel stuk populairder is geworden dan voorheen. Een paar jaar geleden was het namelijk zo dat de skinny jeans helemaal in de mode was. Momenteel is dit namelijk helemaal niet meer zo. Als je op zoek bent naar een leuke outfit dan zou je ervoor kunnen kiezen om een off the pitch sweater te dragen met een Levi jeans en wellicht Nike Air Jordan schoenen voor een mooie stijl in 2022.

Waar kan je populaire kledingmerken kopen?

Een populaire webshop waar men zo de kleding makkelijk kan kopen is daarom ook konceptstore.nl. Zij bieden namelijk al deze bovenstaande merken aan op hun webshop. Tevens is het ook zo dat de prijs over het algemeen lager is dan bij de gemiddelde concurrent. Hierdoor is het makkelijker om een off the pitch sweater te kopen dan wanneer je dit doet in de winkel.

https://konceptstore.nl/collections/off-the-pitch