Re-direct
Image default
Aanbiedingen

Hoe vind je nou een geschikte webhost voor jouw bedrijf?

Een goede hosting provider is betrouwbaar en levert over het algemeen uitstekende prestaties en beveiliging. In theorie is het natuurlijk mogelijk om thuis een echte server te hosten voor je bedrijfswebsite, toch is het een stuk aantrekkelijker om gebruik te maken van een webhosting provider. Het is net alsof je je eigen team met IT-experts in huis hebt zonder de bijkomende hoge kosten. Maar hoe maak je nou de juiste keuze voor een webhost provider? De branche met webhosts wordt overspoeld met allerlei verschillende aanbieders. Dit maakt het soms lastig om een goede keus te maken voor jouw bedrijf. In deze blog lees je alles wat je moet weten om voor jouw bedrijf de juiste keus te maken.

Filter het aanbod van de verschillende aanbieders

Wat is nou de perfecte manier om een juiste keuze te maken tussen de verschillende webhosts? Nou, ten eerste door het web zelf erbij te pakken. Leg de verschillende aanbieders bij jou in de omgeving naast elkaar en maak een lijstje van wat jij belangrijk vindt aan een webhost. Hecht jij veel waarde aan bijvoorbeeld het aantal GB webspace, het aantal databases en de prijs? Selecteer jouw ideale webhost dan op basis van deze criteria.

Als het goed is blijft er nu een klein lijstje met webhost providers over waaruit jij je keuze moet maken. Welke pluspunten schieten nog meer naar voren binnen dit lijstje aanbieders? Noteer ze voor jezelf en neem dit mee in je besluit. Zorg daarnaast dat je je goed inleest in jouw keuze voor een webhost provider en neem zo nodig contact op wanneer je vragen hebt. Je wilt natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan.

Fundaments 

Vind je het nog steeds moeilijk om een keuze te maken? Neem dan eens een kijkje op Fundaments.nl. Een bedrijf gespecialiseerd op het gebied van webhosting en wellicht wel de ideale oplossing voor jouw organisatie. Fundaments heeft een divers aanbod van Cloud-oplossingen en -diensten, waaronder ISV diensten. Met een team van 45 experts streven zij naar 100% betrouwbaarheid. Bezoek de website vandaag nog!

https://www.fundaments.nl/