Re-direct
Image default
Bedrijven

Rijles volgen in Geleen

Je woont in Geleen of in de buurt van Geleen en je wil binnenkort beginnen met rijlessen volgen. Spannend natuurlijk, want leren autorijden is niet niks. Je kunt het beste eerst even goed rond kijken, want er zijn veel rijscholen in de buurt van Geleen. Ga eens kijken welke rijschool jou in eerste instantie aanspreekt en lees alvast eens wat informatie op de site. Ga vervolgens na welke rijschool je het meest aanspreekt en maak daar eens een afspraak voor een proefles. De proefles is meestal geheel gratis. Tijdens de proefles kun je kijken of je een klik hebt met de instructeur. Dit is wel belangrijk, want als je je thuis voelt in de auto dan zul je zien dat je ook sneller je rijbewijs haalt. Tijdens de proefles kijkt de instructeur ook hoeveel rijlessen hij of zij denkt dat je nodig hebt. Zo kun je daarna kiezen welk pakket het beste bij je past.

 

Theorie

Voordat je uiteindelijk echt je rijbewijs kunt halen moet je ook nog je theorie halen. Je theorie kun je al halen als je al bezig bent met rijlessen. Je moet hier zelf voor leren en vervolgens een examen plannen bij het CBR. Vaak zit dit niet in de pakketten van de rijschool, dus hou dit goed in de gaten. Ook bij de rijschool in Geleen is dit vaak niet vanzelfsprekend.

 

Pakketten

Een rijschool in Geleen is 046 rijopleidingen. Deze rijschool biedt drie pakketten aan. In het eerste pakket zitten 30 lessen van een uur. Ook zit er een tussentijdse toets in bij het CBR en een praktijkexamen bij het CBR. Het tweede pakket is eigenlijk precies hetzelfde, alleen heb je daar 35 lessen van een uur. Het derde pakket is ook hetzelfde, alleen dan met 40 lessen van een uur. Natuurlijk verschillen alle pakketten wel in prijs. De eerste heb je vanaf €1995,- euro, de tweede vanaf €2195,- euro en de derde vanaf €2475,-.

 

https://046rijopleidingen.nl/