Re-direct
Image default
Aanbiedingen

Tuin verlichting

Voor het ultieme kerstgevoel is het versieren van de tuin net zo belangrijk als de verlichting binnen. Jouw tuin is gemakkelijk te verlichten zonder dat daar een elektricien voor nodig is. Er zijn veel verschillende soorten verlichting die je kunt gebruiken. Het is wel belangrijk dat de verlichting waterbestendig is. Vaak zit er op de verlichting een timer of is het verbonden met een afstandbediening, zodat de verlichting gemakkelijk aan en uit te zetten is. 

 

Boomverlichting

De boomverlichting is te verkrijgen in verschillende kleuren en maten. Door het plug en play systeem zijn de kabels gemakkelijk met elkaar te verlengen. De kabels en verlichting zijn er in diverse kleuren zoals warm wit, RGB, multicolour. Je kunt met de verlichting ook gebruiken voor thema feestjes door het een bepaalde kleur te maken. De string light is een van de populairste boomverlichting. De verlichting bestaat uit een snoer met daaraan 100 leds. Door de vele verlichting krijg je een vol effect en is je boom helemaal klaar voor de kerst. 

 

Kaarsen

Een snelle en makkelijke manier van verlichten is door gebruik te maken van de LED kaarsen. De kaarsen zijn gemakkelijk aan en uit te zetten door de bijbehorende afstandsbediening. Ook zit er een timer op. Daardoor worden deze kaarsen ook vaak gebruikt in de horeca, omdat het veel geld en tijd scheelt. Eigenlijk moet je de kaarsen zien als een kleine investering. Zodra je ze hebt aangeschaft heb je er langdurig plezier van en hoef je niet steeds naar de winkel zo scheelt het tijd en geld. De kaarsen zijn er in diverse kleuren en maten. De kaarsen bestaan uit dinerkaarsen, losse kaarsen en kaarsen sets. De kaarsen sets bestaat uit 3 kaarsen in dezelfde kleur van verschillende hoogtes. Ideaal voor op een salontafel. Je kunt de kaarsen voor iedere gelegenheid gebruiken. Zo kan je kiezen voor een lekker avondje op de bank of een chique diner. Door de bewegende vlam zijn ze niet van echte kaarsen te onderscheiden.

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/gevelverlichting/boomverlichting/