Re-direct
Image default
Aanbiedingen

Interieur en exterieur inspiratie voor uw woning

In Nederland kennen we allerlei verschillende soorten huizen van twee-onder-een kapwoningen tot aan vrijstaande- en rijtjeshuizen. Ieder soort woning heeft zijn eigen charme en er is eigenlijk voor iedereen wel een stijl die bij hem of haar past. In deze blog delen we een aantal verschillende stijlen wat betreft het interieur en exterieur. Misschien doet u wat inspiratie op voor uw eigen woning!

 

  1. Landelijk

We beginnen meteen met een echte klassieker, namelijk de landelijke woonstijl. Deze stijl zien we vaak terugkomen in vrijstaande huizen en meer richting het platteland. Deze stijl heeft een rustige uitstraling, eentje waar het voelt alsof u op vakantie bent. Woningen met een landelijke sfeer maken gebruik van natuurlijke materialen en aardetinten complementeren deze materialen. Een tip om uw woning een landelijke uitstraling te geven, is om een rieten dak op het huis te plaatsen. 

 

  1. Modern

Een stijl die we de afgelopen jaren steeds vaker zien is de moderne woonstijl. Moderne woningen hebben een strakke eenvoudige vormgeving. Huizen in deze stijl zijn vaak wit, omdat dit voor een tijdloze look zorgt. In het exterieur en het interieur van het huis wordt gebruik gemaakt van duurzame producten, om op deze manier milieubewuster te wonen. De vormen van het huis spreken voor zich, waardoor er weinig accessoires en andere poespas aan toe worden gevoegd. Basic en rustig zijn key.

 

  1. Romantisch

Romantisch wonen is een woonstijl die heel divers is. Het creëren van een knusse en gezellige sfeer staat hier centraal. In het interieur en het exterieur van een romantische woning wordt veel gebruik gemaakt van bloemen. Bloemen zijn liefdevol en kleurrijk, het voelt meteen als thuis wanneer deze in en rondom uw woning te vinden zijn. Bij de romantische woonstijl wordt er ook veel gebruikt gemaakt van kleuren. Meestal zijn de kleuren te vinden in een wit, rood, roze en blauw kleurenpalet.

 

https://www.candur.nl/