Re-direct
Image default
Bedrijven

Dit zijn de leukste stranden van Nederland

Wil jij graag genieten van een dagje strand? Hoe het weer er ook uitziet, op deze mooiste stranden van Nederland beleef je een geweldige dag aan het strand. Als het mooi weer is, vergeet dan je zonnebril, je zonnebrand en een goed boek niet. Op deze plekken vlak bij de zee in Nederland wil je meteen je voeten in het zand zetten! Houd je van rustige stranden in Nederland of ga je liever voor de beste en mooiste stranden met hippe strandtentjes? Hoe dan ook, de leukste en meest gezellige strand vind je in Nederland! Waar? Dat lees je hieronder.

Kijkduin

Vind je het leuk om een ​​rustig strand in Nederland te bezoeken? Dan is het strand van Kijkduin iets voor jou. Het behoort tot de mooiste en meest rustige stranden van Nederland. Fiets langs de duinen, wandel langs het strand bij zonsondergang. Daarnaast is het ook leuk om in de vele leuke winkels te kijken of geniet van een kopje koffie, een biertje of een glas wijn op een van de vele terrassen met uitzicht op zee. Het is alsof je een dagje op vakantie bent!

Bergen aan Zee

Dit brede en lange strand is een geweldige optie voor een dagje strand in Nederland. In het kleine Bergen aan Zee staat gastvrijheid hoog in het vaandel en dat zie je terug in de vele gezellige strandtentjes waar je aan kunt schuiven voor een hapje of een drankje. Na het zwemmen in de zee kun je bijvoorbeeld het aquarium bezoeken. Extra leuk voor een dagje uit met kinderen! Bergen aan zee is bovendien een prima locatie voor een weekendje weg. Je kunt het strand van Bergen aan Zee namelijk combineren met het bezoek aan vele andere leuke steden in de buurt van Bergen aan Zee.

Katwijk aan Zee

Katwijk aan Zee is een gezellige badplaats aan de Zuid-Hollandse kust, met schilderachtige vissershuisjes. Daarnaast bevindt de op één na oudste vuurtoren van Nederland zich hier. Daarnaast heeft het ook een prachtig schoon strand. Dit komt mede door de afwezigheid van grofvuil Katwijk. Grofvuil Katwijk wordt snel en makkelijk verwijderd van het strand en de omgeving. Dit maakt dat grofvuil Katwijk dus een van de mooiste stranden heeft! Perfect dus voor een dagje of een weekendje naar zee!

https://www.afvalcontainersvlk.nl/grofvuil-katwijk/