Re-direct
Image default
Aanbiedingen

Dit zijn de voordelen van een tekstkar

Als u deel neemt aan het verkeer dan heeft u vast wel eens een tekstkar gezien. De wagens worden vaak ingezet bij calamiteiten, wegwerkzaamheden of omleidingen en zorgen ervoor dat de rest van het verkeer veilig wordt begeleid. De naam spreekt al een beetje voor zich, het is een kar met een groot beeldscherm waarop u iedere gewenste tekst kunt laten verschijnen. De tekstkar van Traffic Safety System is van hoge kwaliteit, hebben daardoor weinig onderhoud nodig, zijn eenvoudig in gebruik en de teksten zijn goed leesbaar. In deze blog bespreken we de voordelen van een tekstkar van Traffic Safety Systems.

 

Energiezuinig
Doordat bij de tekstkar gebruik wordt gemaakt van unieke optieken van LED’s is de kar zeer energiezuinig. Deze optieken zorgen ervoor dat de teksten op de kar grafisch van hoge kwaliteit en contrastwaarden zijn. De tekstkar is zeer efficiënt door het gebruik van de LED’s, want met de energiezuinige LED’s wordt hetzelfde effect bereikt als met veel normale LED’s. Dit alles zorgt ervoor dat u bespaart op de aanschafprijs, de energiekosten en de onderhoudskosten. 

 

Goed voor het milieu

Het welzijn van onze wereld is de afgelopen jaren steeds belangrijker aan het worden en dat is maar goed ook. We hebben maar één wereld dus we moeten er zuinig op zijn. Ook bij de tekstkar is aan het milieu gedacht. De tekstkar maakt namelijk gebruik van LED-display technologie in combinatie van energiebesparende oplaad technieken. Ook stoot een tekstkar geen emissies uit, is hij CO2 neutraal en is hij helemaal geluidsstil. 

 

Communicatie via satellieten 

Het besturen van een tekstkar van Traffic Safety Systems gaat via satelliet communicatie, daardoor is het altijd mogelijk om de kar te besturen. De kar is zo ontworpen dat wanneer de verbinding met een satelliet wegvalt, de kar automatisch verbindt met een andere satelliet. U hoeft zich dus nooit zorgen te maken over of de kar het wel doet. 

 

Waar koopt u de beste tekstkar? 

Traffic Safety System is een partij die tekstkarren van hoge kwaliteit verkoopt. Neem daarom vooral eens een kijkje op de website van www.trafficsafetysystems.eu. De partij is al meer dan 25 jaar actief op het gebied van verkeersveiligheid en weet u daarom het beste advies te geven. Bij vragen kunt u contact opnemen met één van de specialisten.

https://www.trafficsafetysystems.eu/nl/