Re-direct
Image default
Beauty en verzorging

Philips Sonicare tandenborstels worden aangeraden door tandartsen

Tanden poetsen is een van die dingen die u elke dag doet, en waar u eigenlijk maar weinig over nadenkt. Dat is zonde, want tanden poetsen is van ontzettend groot belang. Natuurlijk voor een stralende witte glimlach, en daarmee uw zelfvertrouwen, maar ook voor uw gezondheid. U wilt geen last krijgen van allerlei problemen rondom uw gebit, en dat kan u door goed uw tanden te poetsen voorkomen. Een elektrische tandenborstel is hierbij uw beste vriend. Een van de vele opties die u daarbij heeft is de Philips Sonicare lijn. Hieronder gaan we daarnaar kijken!

Philips Sonicare

Philips is natuurlijk een naam die wereldwijd bekend is, en voor Philips Sonicare geldt niet anders. Dit is dan ook een merk waar u op kunt vertrouwen wanneer het gaat om de verzorging van uw gebit. Philips Sonicare focust zich op de sonische technologie, en daardoor hebben ze hierover ook alle kennis in huis. Sonische technologie houdt simpelweg in dat de elektrische tandenborstels van Philips sonische trillingen produceren. Als het ware zorgt de tandenborstel er met trillingen voor dat het tandplak van uw tanden af gaat. Een ideale manier om uw gebit grondig te poetsen.

Uw tanden poetsen met Philips Sonicare

Wanneer deze sonische technologie u aanspreekt, of u uit ervaring al weet dat dit een goede manier van tandenpoetsen is, dan moet u natuurlijk ook voor een Philips Sonicare gaan. Er zijn meerdere sets van beschikbaar, zowel DUO-sets als Extra Body sets. Alle tandenborstels van Philips Sonicare hebben een poetskracht die kan oplopen tot wel 62.000 sonische bewegingen per poetsbeurt van 2 minuten. Een elektrische tandenborstel van Philips Sonicare wordt voor het beste resultaat gebruikt in combinatie met een langwerpige Philips Sonicare opzetborstel.

De verschillende opties

Elke tandenborstel van Philips Sonicare heeft weer net wat andere opties. Zo zijn de snelheden van poetsen anders, of zitten er andere poetsstanden op. Met een onzichtbare poetsdruksensor worden beschadigingen aan het gebit voorkomen. Na elke 30 seconden geeft de tandenborstel u een seintje, en na 2 minuten stopt hij ermee. Uiteraard zijn alle versies voorzien van alle noodzakelijke opties.

Maak gebruik van de Philips Sonicare App

Philips staat bekend om innovatie en Philips Sonicare om de vele opties, en dus is er ook een speciale Sonicare app. De nieuwste aanwinst hierbij zijn de Smart tandenborstels, die een Bluetooth functie hebben waardoor het kan worden verbonden met de app. Zo haalt u nog meer resultaat uit uw poetsbeurt met de Philips Sonicare.

De mening van tandartsen

Philips Sonicare staat wereldwijd zeer goed bekend. U kan er vrijwel alles mee, en tandartsen van over de hele wereld raden deze technologie aan. Sterker nog, door tandheelkundigen van over de hele wereld wordt dit als de beste tandenborstel gezien. De verwijdering van plak is superieur, en dat is een zeer belangrijke functie van tanden poetsen. De mening over de Philips Sonicare is dus duidelijk, het een zeer goede optie. Wilt u zeker weten dat u uw gebit op de best mogelijke manier behandelt? Dan is Philips Sonicare een uitstekende keuze!

https://www.tandartswereld.nl/product-categorie/elektrische-tandenborstels/philips-tandenborstels/