Re-direct
Image default
Onderwijs

CKV Activiteiten

CKV Activiteiten

Leerlingen krijgen maar al te vaak te maken met CKV, vaker dan ze zelf door zullen hebben. Leerlingen zullen ook niet altijd helemaal begrijpen wat allemaal onder CKV valt en hoeveel leerlingen er wel niet zijn die later hun carriere in een van deze disciplines vinden. Leerlingen kijken naar CKV net zoals ze naar elk ander vak kijken, het is een les die ze moeten volgen en moeten halen zodat ze over kunnen naar het volgende jaar. Ergens zonde, leerlingen zouden CKV moeten zien als een plek om stoom af te blazen en hun creativiteiten uit te dagen. Tevens is CKV een plek om vrienden te maken en samen te werken, CKVdag zet zich in om dit gevoel weer terug te brengen onder de leerlingen. 

CKVdag is een organisatie die zich inzet voor het geven van CKV workshops op een andere manier. Het aanbod van CKVdag is zo breed dat er voor elke middelbare school in Nederland wel een workshop te vinden is. CKVdag werkt tevens samen met de beste workshopdocenten, deze hebben zowel ervaring in hun eigen discipline als het lesgeven zelf. Het fijne aan een workshop boeken bij CKVdag is dat het voor een school bijna geen werk kost, de school hoeft slechts een beslissing te maken en de opdracht te geven aan CKVdag om het te gaan organiseren. 

Workshop Podcast Maken

Veel hipper gaat het niet worden, je eigen podcast maken! Het gave aan deze workshop is dat leerlingen vaak nog nooit een lang en diep gesprek hebben gevoerd, tijdens deze workshop komen veel leerlingen vaak tot veel inzichten. Bij de workshop Podcast maken leren de leerlingen de ins en outs van een podcast, van productie tot editing. 

Klinkt zo’n workshop podcast maken nou interessant? Werp eens een blik op ons website, er zit gegarandeerd iets leuks tussen. 

https://ckvdag.nl