Re-direct
Image default
Tuin en buitenleven

De mooiste tuinontwerpen worden gemaakt door Egalisee Bestratingen

Een tuinontwerp in Etten-Leur kunt u het beste door Egalisee Bestratingen uit Breda laten maken. Onze vakmensen die werkzaam zijn bij Egalisee Bestratingen komen graag bij u langs en nemen dan uiteraard al hun kennis en kunde met zich mee. Zo zorgen wij er samen met u voor dat het een prachtig tuinontwerp zal worden!

Wij, Anton Baremans en Bas Beekers, hebben jaren geleden samen Egalisee Bestratingen V.O.F. opgericht. De jaren voor het bestaan van Egalisee Bestratingen waren wij collega’s van elkaar binnen een ander bedrijf. Wij konden zo goed en leuk samenwerken dat we hebben besloten om elkaars compagnons te worden. Toen is Egalisee Bestratingen geboren, het bedrijf waar wij vandaag de dag nog steeds ontzettend trots op zijn. Trots zijn wij ook op het feit dat ons bedrijf inmiddels een begrip is in Breda en omstreken. Vele klanten hebben wij aan een prachtige tuin geholpen. Bent u nieuwsgierig naar de projecten die wij gerealiseerd hebben? Bekijk enkele van onze projecten op onze website.

We hebben nu een vast en hecht team om ons heen met echte aanpakkers en vakmensen. Ons team zal u niet teleurstellen. We werken allemaal zeer secuur en netjes en leveren uitmuntend vakmanschap. We luisteren naar uw wensen en ideeën en leggen onze ideeën en ervaring daarnaast. Samen met u maken we het beste ontwerp voor uw tuin. We bekijken de stand van de zon en bepalen de schaduwplekken in uw tuin. Dit is belangrijk voor de beplanting. Sommige planten houden van directe en veel zon, andere planten voelen zich veel fijner in de schaduw.

Van beplanting tot bestrating

In een tuinontwerp wordt niet alleen de beplanting en indeling van de tuin opgenomen. Waarschijnlijk wilt u ook een terras in uw tuin aangelegd hebben. En misschien ook een tuinpad of zelfs een tweede terras. Alle soorten tegels kunnen wij voor een scherpe prijs aan u leveren en in uw tuin aanleggen.

Of u nu verschillende tegels met elkaar wilt combineren in een leuk motief of enkel 1 soort tegel wilt, wij pakken deze klus met beide handen voor u aan. In keramische terrastegels leggen zijn wij zelfs experts.

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zullen u laten zien wat wij voor u kunnen betekenen.

https://www.egaliseebestratingen.nl/