Re-direct
Image default
Onderwijs

Cursus zakelijk Engels

Een taalcursus Engels kunt u op veel plekken volgen, zelfs thuis achter de computer. Maar wat als u een taalcursus nodig heeft voor uw werk? Dan is de gemiddelde Engelse cursus niet voldoende. Daarom kunt u voor een cursus zakelijk Engels het beste terecht bij The Square Mile. Wij richten ons specifiek op het bieden van taalcursussen voor bedrijven. Dit zorgt ervoor dat we precies weten wat u nodig heeft in uw functie. Onze trainingen zijn te volgen door heel Nederland. Niet alleen op onze trainingslocaties, maar ook incompany.

The Square Mile trainers

The Square Mile werkt met professionele taaltrainers die verstand hebben van zaken. Vaak hebben zij zelfs ervaring in uw vakgebied en weten zij precies welke taalkennis u nodig heeft in uw functie. Daarbij zijn onze trainers native speakers die hun moedertaal vlekkeloos spreken en schrijven. U krijgt een vaste trainer gedurende de hele cursus, zodat deze uw voortgang goed in beeld heeft. Mocht u vastlopen, dan kunt u rekenen op de persoonlijke begeleiding die u nodig heeft om weer verder te kunnen.

Snelcursus Engels, Frans of Portugees

U heeft bij ons de keuze uit een aantal verschillende trainingsmogelijkheden. Naast de optie om uw training face-to-face te volgen of op afstand, zit er ook verschil in de duur van de cursus. Zo kunt u kiezen voor een langdurige, uitgebreide training, maar ook voor een spoedcursus. Tijdens een intensieve snelcursus Engels leert u in korte tijd de meest essentiële woorden en zinnen die u nodig heeft in uw functie. U kunt hierbij denken aan het opstellen van een zakelijke e-mail of brief, maar ook aan het verlenen van telefonische klantenservice. Uiteraard kunt u al onze (snel)cursussen in verschillende talen volgen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.