Re-direct
Image default
Onderwijs

Een kinderdagverblijf in Rotterdam kiezen, wij hebben de beste tips voor je!

Het kiezen van een kinderdagverblijf is een lastige keuze, je wilt natuurlijk het beste voor je kind en dat snappen wij als geen ander. Wij geven je de beste tips voor het kiezen van een kinderdagverblijf in Rotterdam

Kijk naar de ervaring van het kinderdagverblijf

Onze eerste tip is: kijk naar hoeveel jaren ervaring een kinderdagverblijf heeft, als een kinderdagverblijf lang bestaat zullen ze iets goed doen. Een andere tip is kijk naar het aantal locaties dat een kinderdagverblijf in Rotterdam heeft. Als het er meerdere heeft, is het kinderdagverblijf vast gegroeid in de afgelopen tijd en dat betekent ook dat zij iets goed doen. Natuurlijk kan je ook altijd even rondvragen aan andere moeders, bijvoorbeeld op school waar zij hun kind op het kinderdagverblijf in Rotterdam hebben (gehad) en of zij fijne ervaringen hebben gehad met het kinderdagverblijf.

Heeft een kinderdagverblijf pedagogisch medewerkers in dienst?

Een belangrijke factor om te beoordelen of een kinderdagverblijf in Rotterdam goed is, is door te kijken naar het aantal pedagogisch medewerkers dat zij in dienst hebben, die pedagogisch medewerkers helpen de kinderen met hun cognitieve en emotionele ontwikkeling. Zo heeft je kind niet alleen een leuke tijd op de opvang maar zal je echt vooruitgang zien.

Wat doet een kinderdagverblijf voor de gezondheid van de kinderen?

Krijgen de kinderen gezond te eten en gaan zij voldoende naar buiten? Dit is ook zeer belangrijk wanneer je de keuze maakt voor een kinderdagverblijf in Rotterdam. KDV De Groene Tuin geeft de kinderen vers en gezond eten, ook hebben zij maarliefst 35 pedagogisch medewerkers in dienst en hebben zij al 12 jaar ervaring in het vak. Neem dus vooral even een kijkje op de website van KDV De Groene Tuin wanneer je zoekt naar een geschikte kinderopvang in Rotterdam.