Re-direct
Image default
Zakelijke dienstverlening

De vele voordelen van narrowcasting software

Bent u geïnteresseerd in narrowcasting software en digital signage om uw klanten, personeel of bezoekers tijdig en gericht te informeren? InfoScreens helpt u hiermee verder. Zij bieden oplossingen aan om uw doelgroep te informeren en instrueren via beeldschermen. Denk bijvoorbeeld aan een beeldscherm op iedere afdeling om heel gericht uw medewerkers te informeren. Afhankelijk van het moment van de dag kunt u kiezen voor verschillende beelden, zoals het tonen van verkeersinformatie aan het einde van een werkdag. Communiceer bedrijfsnieuws, verjaardagen, algemeen nieuws of veiligheidsinformatie of combineer deze. U kiest zelf welke informatie u toont, waar en wanneer u dat wilt.

Kies ervoor om uw systeem te laten hosten

InfoScreens kan uw systeem hosten en als u hiervoor kiest, is het mogelijk om de opstartkosten van een project te reduceren. Er hoeft geen eigen server aangeschaft en onderhouden te worden, waardoor ook de doorlopende kosten minder zijn. De content is web based; dat betekent dat u vanaf iedere PC met internet uw informatie aan kunt passen. Er wordt een website gehost waarop de content wordt beheerd door het gebruik van EasyInfo. Al uw informatie kan op deze manier gemakkelijk worden ingepland. De gekozen content wordt altijd in uw huisstijl en uitstraling op de beeldschermen getoond. Besteed het uit of krijg toegang tot de PADS4 Scheduler en Designer om uw presentaties zelf te ontwerpen en in te plannen. Via deze weg bespaart u aanzienlijk op de kosten, terwijl u van dezelfde functies van de narrowcasting software profiteert.

Dit ervaren bedrijf helpt u verder

Al meer dan twintig jaar is InfoScreens een actieve speler op de markt van narrowcasting software en digital signage. De opgedane ervaring in al die jaren ziet u terug in het soepele verloop van de trajecten die nodig zijn om tot een succesvol project te komen. Neem contact met hen op om alle mogelijkheden en oplossingen te bespreken.

https://infoscreens.nl/