Re-direct
Image default
Onderwijs

Heb je een training nodig voor het maken van een sterke powerpoint?

Het maken van een Powerpoint is niet zo eenvoudig als het lijkt. Simpelweg wat tekstjes typen en wat plaatjes plakken is niet wat dit inhoudt, maar daar kom je vast achter als je echt een keer een oprechte poging hebt gedaan een professionele PowerPoint te maken. Omdat er zoveel bij komt kijken, is het aan te raden om een PowerPoint training te volgen. Het idee van een PowerPoint training is te vinden bij verschillende aanbieders, waaronder PTT Solutions.

Soorten cursussen

PTT Solutions biedt allerlei soorten PowerPoint cursussen. Zo kan je ervoor kiezen om dit op locatie of online te doen, individueel of in een groep, en op allerlei verschillende niveaus. PTT Solutions heeft de perfecte trainers die jou kunnen vertellen hoe je precies je PowerPoints pakkend en strategische opzet. De cursussen zijn gebaseerd op praktijkervaring, dus niet op theoretische kennis uit een leerboek. Daardoor kan je er gelijk zelf mee aan de slag.

Niveaus

Zo is er de optie om een cursus voor een professionele presentatie te volgen. Dit is van gemiddeld niveau qua moeilijkheidsgraad, bedoeld voor degenen die reeds wat PowerPoint skills hebben maar deze naar een hoger niveau willen brengen door meer professionaliteit en dynamische elementen toe te voegen. Ook is er een cursus voor gevorderden, waarbij je echt slides leert creëren en ontwerpen die impact maken op het publiek. Verder zijn er ook trainingen die kunnen worden gevolgd binnen een bedrijf, voor ongeveer zes tot tien personen. Het niveau kan natuurlijk per bedrijf verschillen, dus daarover zal per geval worden overlegd.

Investering

Door een PowerPoint training te volgen bij PTT Solutions echt investeren in jezelf en in je bedrijf. Met deze skills leer je slides met impact te maken, subtiele animaties in te voegen, je raakt up to date over de nieuwste toepassingen in PowerPoint, en het zal je in de toekomst veel tijd besparen.