Re-direct
Image default
Bedrijven

fit blijven tijdens corona

Op dit moment zitten we midden in een lockdown en mogen we maar heel weinig. Zo zijn er weinig mogelijkheden om vrienden te zien of activiteiten te ondernemen om te kunnen ontspannen. Voor veel mensen valt dit zwaar en dat is ook niet gek. Mensen hebben namelijk sociale interactie nodig in hun leven en in het geval ze dat niet krijgen kan dat zorgen voor gevoelens als eenzaamheid , langdurig down zijn etc.  Tijdens de corona situatie konden veel mensen met deze gevoelens om gaan door de sportschool te bezoeken. Nu dit ook niet meer mag wordt het steeds moeilijker om afleiding te vinden.

Fit blijven is enorm belangrijk

Nu de sportscholen dicht zijn en teamsport verboden is, wordt het steeds moeilijker om fit te blijven. Het is echter enorm belangrijk dat iemand fit blijft omdat dit ervoor zorgt dat hij of zij zowel fysiek als mentaal goed in zijn of haar vel zit. Blijf dus bewegen , ook in de corona tijd. In plaats van gewichtheffen kun je ervoor kiezen om een stukje te gaan rennen of om een balletje te trappen. Het maakt niet uit hoelang je dat doet als je maar een paar keer per week een sport blijft uitoefenen!

Fit in twente heeft een tijdelijke oplossing

Er zijn ook steeds meer mensen die ervoorr kiezen om thuis te sporten. Op internet zijn verschillende filmpjes te vinden met oefeningen die je kan doen. Echter werkt dit lang niet voor iedereen en wordt dus niet iedereen gemotiveerd hiervan. Gelukkig zijn er mogelijkheden om op een interactieve wijze thuis te sporten. Fit in Twente heeft bijvoorbeeld een online trainingsprogramma met intensieve begeleiding en uitleg per oefening. Dit zorgt ervoor dat je precies weet wat je moet doen. Motiveert dit niet voldoende? Dan kun je ervoor kiezen om een online personal trainer te nemen die je in de gaten houdt tijdens het uitvoeren van de oefeningen. Misschien zorgt dat ervoor dat je meer motivatie hebt. 

https://www.fitintwente.nl/