Re-direct
Image default
Industrie

Met een melkrobot van dit bedrijf werkt u efficiënter

Steeds meer melkveebedrijven werken met een melkrobot, zodat ze sneller en efficiënter kunnen werken. Het melkproces gaat veel sneller, waardoor u meer tijd heeft voor andere taken. Dit komt vooral doordat u niet meer met de hand hoeft te melken. Tevens is het melken met een melkrobot voor uw koeien niet minder comfortabel. Zo zitten er voor iedereen voordelen aan het melken met een melkmachine. U wilt natuurlijk wel melken met een goede melkrobot. Daarom schakelt u Van Winden en De Bie in voor het aanschaffen van een goede machine.

Koop een melkrobot die is ontwikkeld op basis van lange ervaring

Bij Van Winden en de Bie worden al sinds 1974 hoogwaardige melkrobots, melkkoelingen en andere machnies voor de melkveehouderij ontwikkeld. Zij leveren bijvoorbeeld producten van Fullwood-Packo, al vele jaren een bekende naam in melkveeland. Zo houdt Van Winden en De Bie niet alleen oog voor kwaliteit en dierenwelzijn, maar ook voor de economische belangen van uw bedrijf. Omdat iedere melkrobot met zorg wordt ontwikkeld, weet u zeker dat deze direct optimaal functioneert. Dit komt ook omdat u uw melkmachine gebruikt in combinatie met het efficiënte managementprogramma Chrystal. Wilt u de melkrobot laten installeren? Goed idee, dan heeft u een efficiënte machine die ontwikkeld is door een ervaren specialist.

Profiteer van goede service en onderhoud

Heeft u interesse in een melkmachine, neem dan zeker eens contact op met Van Winden en De Bie. Is uw machine kapot en heeft u dus service of onderhoud nodig? U kunt dan 24 uur per dag en alle dagen van de week contact opnemen met deze specialist. Zo kunt u uw werk op een goede manier uitvoeren, zonder dat u lang zonder melkmachine zit, wat u inkomsten kan kosten. Zo haalt u alles uit uw bedrijf, op een prettige manier voor mens en dier.

https://vanwindenbv.eu/