Re-direct
Image default
Woning en Tuin

Wat te doen na een inbraak

Je wilt natuurlijk niet dat er bij je thuis ingebroken wordt, maar wat doe je als er wel ingebroken is? Eerst bel je de politie en die komt naar jouw huis om te kijken naar sporen van de inbrekers. Dit is belangrijk omdat je op deze manier wellicht je spullen terug kan krijgen. Daarnaast is het van belang dat je weer kan wonen in je huis naar de inbraak. Hierbij moeten de sloten van je deuren vervangen worden als de inbreker via de sloten naar binnen is gegaan. Slotenmaker Deventer kan je helpen in deze noodsituatie en zorgen voor tijdelijke sloten of goed werkende sloten. Slotenmaker Deventer kan deze ook zo snel mogelijk monteren en ervoor zorgen dat je huis direct beveiligd is. Naar een tijdje wil je natuurlijk van deze tijdelijke sloten af en kan je Slotenmaker Deventer vragen voor gekeurde sloten. Deze sloten hebben dan een SKG keurmerk die ervoor zorgt dat je weet dat een slot deugd en effectief is.

 

Slotenmaker Doetinchem of slotenmaker Deventer denkt met je mee!

Als je zoekt naar een slotenmaker moet je goed letten op een bepaald aantal zaken. Zo moet je er zeker van zijn dat de slotenmaker ervaren is en erkend. Dit kan je zien aan het PKVW keurmerk van de slotenmaker, dit keurmerk wordt alleen gegeven aan een bepaald aantal slotenmakers. Slotenmaker Doetinchem heeft dit keurmerk ook en kan je dus goed van dienst zijn als het gaat om sloten. Zo kan het zijn dat je een kluis hebt en dat deze naar de inbraak moeilijk is om open te krijgen. Dit komt dan doordat de inbrekers het slot kapot hebben gemaakt. Je wilt natuurlijk wel bij je waardevolle spullen kunnen komen en hier kan Slotenmaker Doetinchem je goed van dienst zijn. Met de ervaring die de slotenmaker heeft kan het slot makkelijk en eenvoudig opengebroken worden zodat jij weer bij je spullen kan komen.

 

Hoe breekt een inbreker het slot open

Een inbreker kan eenvoudig jouw slot openbreken, vooral als het gaat om een goedkoop slot. Zo kan de inbreker met een schroevendraaier makkelijk de cilinder van je slot eruit trekken en op deze manier de deur open doen. Doordat jij kijkt naar een goed meerpuntssluiting slot kan je dit voorkomen en wordt de deur op meerdere plekken goed beveiligd.

 

Camera gebruiken

Heb jij toevallig een camera in bezit en is er bij je ingebroken? Dan kan je de beelden terugkijken van de camera en kan je dingen zien en wat er gebeurd is. Deze beelden kun je ook opsturen naar de politie zodat zij meer bewijzen kunnen vinden tegen de inbrekers. Daarnaast kan je de beelden ook sturen naar de verzekeraar en kan je op deze manier geld terug krijgen.