Re-direct
Image default
Vakantie

Strandvakantie? Boek een camping in Zeeland

Het door de zon verwarmde zand tussen je tenen. Het verkoelende water en de golven. Een vakantie aan het strand is een waar genot. Lekker zwemmen en daarna in de zon opdrogen terwijl je (eindelijk) de tijd hebt om dat boek te lezen. ’s Avonds sluit je af met een lekkere rosé en wellicht een barbecue, terwijl de zon langzaam onder gaat.

Is er iets mooiers denkbaar?

Je denkt misschien dat je voor zo’n fijne vakantie ver weg moet. Thailand, of misschien de Dominicaanse Republiek. Of wellicht naar Italië of Spanje. De waarheid is dat je dit praktisch om de hoek kunt beleven, gewoon op een camping in Zeeland.

Als je Zeeland op de kaart bekijkt, lijkt het haast of de provincie is ontworpen om een zo lang mogelijke kustlijn te herbergen. Deze waterrijke provincie is dan ook het walhalla voor de strandliefhebber. En waar in Zeeland je ook wilt zijn, er is altijd een mooie camping in de buurt.

Ontelbaar veel campings

Zeeland trekt elk jaar veel toeristen. Het is dan ook niet gek dat het er wemelt van de campings. Van kleine minicampings tot luxe sterrencampings. Het is dus nogal een werkje om een keuze te maken. Gelukkig hebben we bij www.glampings.nl alvast een selectie voor je gemaakt. Wij tonen de campings die aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen. Bovendien kun je bij deze campings in Zeeland glamperen. Dat betekent dat je niet zelf met een tent hoeft te worstelen, maar dat je accommodatie al voor je klaarstaat. Je safaritent of lodge is al voor je opgezet, schoongemaakt én ingericht. Je accommodatie heeft een eenvoudige keuken, een eettafel en natuurlijk echte bedden met fatsoenlijke matrassen.

Zo wordt je verblijf op de camping in Zeeland pas écht ontspannend! Boek direct voor een (lang) weekend of voor een vakantie van een paar weken.