Re-direct
Image default
Geschenken

Tips en ideeën om uw werknemers te verrassen

Vindt u dat het tijd is om uw medewerkers te verrassen met een uniek en persoonlijk personeelsgeschenk? Vindt u het ook belangrijk dat uw werknemers weten hoe dankbaar u bent voor hun werk en inzet? Maar vindt u het lastig om een geschikt geschenk voor uw medewerkers uit te kiezen? Iedereen is namelijk anders en heeft andere interesses. In deze blog met tips en ideeën om uw werknemers te verrassen kunt u inspiratie opdoen wat betreft personeelsgeschenken. 

Personeelsgeschenken op een rijtje

Personeelsgeschenken geven: het is lastig om origineel te blijven en tegelijkertijd iets te vinden waar uw medewerkers ook daadwerkelijk iets aan hebben. Om u te helpen met het uitzoeken van een geschikt cadeau hebben wij hieronder een aantal voorbeelden van geschenken van een werkgever op een rijtje gezet.

  1. Een dagje uit

Een personeelsgeschenk hoeft niet tastbaar te zijn om een onvergetelijke indruk achter te laten op uw medewerkers. Zo kunt u uw werknemers bijvoorbeeld een keer op een andere manier verrassen door ze een dagje uit cadeau te doen. Dit kan samen met het gehele team in het kader van teambuilding of u kunt uw collega’s ieder apart een cadeaubon geven met een dagje uit naar keuze. De mogelijkheden voor dagjes uit zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een cadeaubon voor een diner, een safari, een overnachting, een pretpark, een dierentuin of diverse workshops. 

  1. Geschenken omtrent verzorging

Geschenken die iets minder origineel zijn, maar nog steeds erg gewaardeerd worden zijn personeelsgeschenken rondom de innerlijke of uiterlijke verzorging. Zo kunt u bijvoorbeeld een geschenkset met verzorgingsproducten voor het gezicht of voor onder de douche geven. Daarnaast wordt een kappersbon ook vaak op prijs gesteld. Bovendien kunt u deze cadeaubon zo uitgebreid mogelijk maken; van alleen haren laten knippen tot haren laten knippen, verven en stijlen. Tenslotte is het altijd een goed idee om u te verdiepen in uw medewerkers, zodat u een geschikt en passend verzorgings cadeau voor iedere medewerker kunt uitzoeken.

  1. Een persoonlijk geschenk met bedrukking

Wilt u uw medewerkers graag verrassen met een leuk en persoonlijk cadeau en tegelijkertijd uw zaak promoten? Denk dan eens aan het geven van een product met daarop het bedrijfslogo of een leuke quote gedrukt. Zo laat u als werkgever zien dat u creatief bent en ook echt over het cadeau hebt nagedacht en tegelijkertijd is dit ook gratis reclame voor uw bedrijf. Tegenwoordig kunt u tal van producten laten bedrukken, denk bijvoorbeeld aan een powerbank, een waterfles, een speaker, een fles wijn, een mok, een notitieboek of diverse geschenksets.

De conclusie

Bij het uitzoeken van een personeelsgeschenk voor uw medewerkers is het vaak zaak dat u zich een beetje verdiept in uw medewerkers. Op die manier kunt u een passend en persoonlijk cadeau voor elke medewerker uitzoeken. Bovendien worden belevenis cadeaus en verzorgings cadeaus vaak ook op prijs gesteld door de meeste mensen. Om het personeelsgeschenk een extra persoonlijke touch te geven kunt u ervoor kiezen om het geschenk te laten bedrukken.