Re-direct
Image default
Geschenken

Is een kalender een goed relatiegeschenk?

Het einde van het jaar begint weer te naderen, dit betekent dat iedereen weer op zoek zal moeten gaan naar goede relatiegeschenken. Wat geeft u nou aan die relatie en hoe zorgt u ervoor dat de waarde van dit geschenk echt wat toevoegt? Kies dan voor een jaar-, maand of weekkalender.

Voordelen van een kalender

Het is het einde van het jaar dus de kalenders moeten toch weer vervangen worden. Door hierbij een kalender als relatiegeschenk te geven springt u echt in op deze frustratie van veel werknemers. Een bijkomend voordeel is dat u niet ieder jaar een heel nieuw idee hoeft te verzinnen. Ieder jaar een nieuwe kalender geven is eenvoudig, ieder jaar weer iets aan te passen en weer te versturen naar alle relaties.

Daarnaast hangt of staat deze kalender meestal duidelijk in beeld, dit betekent dus dat uw naam of logo veel gezien wordt en het relatiegeschenk dus ineens een soort van extra reclame wordt. Hiermee zorgt u er dus voor dat uw bedrijf altijd top of mind zal zijn.

Tot slot zijn alle kalenders bijna altijd wel te plaatsen. Of u nou gaat voor een bureaukalender of een hangkalender. Ieder kantoor of bedrijf heeft wel een muur of bureau waar deze geplaatst kan worden. Daarnaast zal u ook zien dat vaak meerdere werknemers een eigen kalender hebben. Dit maakt dan ook dat verschillende kalenders ontvangen geen probleem zal zijn.

Soorten kalenders

Nu we weten waarom een kalender een goed relatiegeschenk is, rest ons nog de vraag maar welk relatiegeschenk geef ik nou aan mijn klant? Kiest u voor een jaar-, maand of weekkalender? Helaas is dit per bedrijf verschillend. Aangezien een relatiegeschenk meestal ook veel over u zegt als bedrijf is het verstandig om te kijken hoe ver vooruit er wordt gepland door uw klanten. Is de korte termijnplanning zeer belangrijk? Kies dan voor weekkalenders. Terwijl als een lange termijnplanning veel belangrijker is zal een jaarkalender weer veel beter passen.

Plant u als bedrijf vaak in weeknummers? Dan is het vaak verstandig om te gaan voor een maandkalender, omdat hier snel een eenvoudig weeknummers terug te vinden en op te zoeken zijn.

Een kalender is dus simpelweg een praktisch geschenk dat eenvoudig te personaliseren is voor uw merk. En nog handig is om te krijgen ook. Personaliseer deze met uw logo, tekst of foto’s en de kalender zorgt er zelfs voor dat u altijd top of mind bent bij uw relaties.