Re-direct
Image default
Dienstverlening

Waar kunt u goede kwaliteit naamborden kopen? Bij Naambordkopen.nl natuurlijk!

Een naamplaat van hout, een emaille huisnummer en een RVS naambord, dit en veel meer is 24/7 online te bestellen bij webshop naambordkopen.nl. De collectie is groot en verrassend. Wat denkt u bijvoorbeeld van een donkergrijze leistenen plaatje met huisnummer? Of een schorsdeel met handbeschilderde naam? Een bord dat ons aanspreekt, is het glazen model met een bovenkant van matglas en een heldere onderzijde. Deze rechthoekige naamplaat is 30 bij 10 cm groot. Het glas is 8 mm dik. Qua letterkleur zijn de mogelijkheden: zwart, antraciet, groen, zilver, rood, wit en blauw. Het huisnummer komt in het matte bovengedeelte, de naam in het heldere vlak eronder. Een RVS bevestigingssetje wordt erbij geleverd.

Als er genoeg ruimte is naast de voordeur zou u ook twee borden kunnen kopen: eentje voor de naam en eentje voor het huisnummer. Beide van emaille bijvoorbeeld of een natuurstenen huisnummer in combinatie met een messing naambord. Welke het ook worden, u kunt de borden personaliseren. Bij het bestellen, krijgt u namelijk een lijst te zien van mogelijke lettertypes en tekstkleuren. Ook de uitlijning bepaalt u zelf.

Uw bestelde bordje is bijna altijd binnen een week in huis

Vrijwel alle naamplaten en huisnummers kunnen binnen een week aan huis geleverd worden door Naambordkopen.nl. Plaatst u een bestelling tijdens een vakantieperiode of op een feestdag, dan kan e.e.a. iets langer duren. Het versturen gebeurt door Post.nl. In Nederland geldt een verzendtarief van €3,50. Binnen Europa is het bedrag vastgesteld op €11,95. Op alle borden geldt een jaar garantie. Het komt bijna niet voor maar mocht er sprake zijn van een spelfout in de naam of een foutief huisnummer dan wordt er zo snel mogelijk en kosteloos een nieuw bord gemaakt. Heeft u per ongeluk verkeerde info  doorgegeven, dan komt Naambordkopen.nl u tegemoet. U krijgt op het tweede bord 15% korting.

Ter afsluiting de contactgegevens van Naambordkopen.nl.
Kerkweg 74
1961 JE  Heemskerk
0251 -241364
info@ naambordkopen.nl
De openingstijden van de showroom en de telefonische bereikbaarheid staan online.

 

https://naambordkopen.nl/