Re-direct
Image default
Bedrijven

Kom gezellig vergaderen bij Creative Valley

Heb jij een bedrijf waarbij je allemaal vanuit huis werkt en wil je graag eens een keer een gezamenlijke vergadering organiseren, maar heb je geen idee waar je dit kan doen? Zoek niet meer verder want ik vertel je waar je terecht kan. Vergaderen bij Creative Valley is het leukste wat je kan doen om een dagje te vergaderen met je team of collega’s. Creative Valley ligt op een super centraal punt in Nederland, namelijk in Utrecht en ook nog eens pal aan het station. Het bedrijf heeft twee verdiepingen ter beschikking met veel faciliteiten en vergadermogelijkheden. Lees ze hieronder allemaal of ga naar de website! 

Alleen werken

Creative Valley heeft niet alleen vergaderruimtes, het heeft ook veel plekken voor eenmans werkende. Ben je ZZp’er en werk je alleen? Wil je een keertje een leuke en productieve dag ervaren bij een plek waar meer alleen werkende zijn? Creative Valley is dan de juiste plek. Er zijn verschillende bureau’s en werkplekken waar jij aan de slag kan en als je het leuk vind kan je connecties leggen met andere mensen. Heb je een belangrijk telefoontje die je moet plegen en wil je dit in alle stilte kunnen doen? Dan zijn er belstudio’s waar je dit in kan doen. 

Soms heb je even een uurtje rust nodig en dat kan heel goed in een van crunch cells die verspreid zijn over de twee verdiepingen. Je kan hier heerlijk even tot rust komen. 

Vergaderen 

Wil je graag een keertje komen vergaderen met je collega’s? Dat kan zeker! Er zijn 7 verschillende vergaderruimtes waar je terecht kan voor het vergaderen. Iedere ruimte heeft een unieke uitstraling en een max aantal personen beschikking. Kies er zelf eentje uit. Voor ieder persoon die mee komt betaal je 69 euro. Hierbij heb je de hele dag toegang tot Creative Valley inclusief koffie, thee, water en een uitgebreide lunch of diner.