Re-direct
Image default
Alarmsysteem

Waarom jouw logo laten ontwerpen door een bureau?

Mogelijkheden voor het laten ontwerpen van jouw logo.

Als je opzoek gaat naar een betrouwbare partij om je logo te laten ontwerpen, zul je al snel zien dat er enorm veel platformen zijn waarbij je ‘zelf’ het logo kunt ontwerpen. Dit zijn de zogenoemde generators. Ze lokken je naar binnen met ‘gratis logo ontwerpen’ maar vervolgens als je alle bestanden wil betaal je alsnog 50 tot 150 euro. Wij van designdonut vonden dit niet netjes. We zijn daarom een platform gestart waarbij iedereen voor een lage prijs, toch professionele logo’s kon krijgen precies naar hun eigen wens.

Logo generator vs logo op maat.

Het grote verschil zit hem in het woord: Uniek. Een logo generator gebruikt standaard logo’s waarbij de tekst alleen wordt aangepast. Het kan maar zo zijn dat je buurtman straks hetzelfde logo heeft, alleen met een andere naam. Dit wil je voorkomen aangezien het iets unieks moet zijn dat echt van jou is, iets dat je bedrijf kenmerkt. Denk maar eens aan het logo van Apple. Je ziet het appeltje en je weet meteen dit is Apple. Je wil daarom echt een uniek logo dat iets verteld over jouw bedrijf. Iets waaraan anderen jouw bedrijf kunnen herkennen. Dan bouw je voor jezelf de sterkste branding. En zeg nou eerlijk, Een generator voor 50 euro, of een logo op maat helemaal naar je eigen wensen voor 97 euro? Makkelijke keuze toch?

Logo laten ontwerpen, hoelang duurt dat?

Jouw logo laten ontwerpen hoeft niet lang te duren. Mocht je duidelijk weten elke kleuren je wilt, en heb je voorbeeld logo’s die jij mooi vindt? Dan is de kans groot dat je binnen 48 uur het hele ontwerp al binnen hebt in alle formaten die je nodig hebt. Ook krijg je alle rechten en krijg je onbeperkt service.

http://designdonut.nl