Re-direct
Image default
Telefonie

Het is bijna zover: de nieuwe iPhone 13 serie

We naderen de presentatie van de nieuwe iPhone toestellen. Nog maar een aantal dagjes slapen en dan weten we het allemaal. Volgens tech blog MacRumors analist Daniel Ives zal Apple in de derde week van september haar nieuwste iPhone-modellen presenteren. Aangezien Apple meestal een dinsdag kiest als keynote, zou het optreden op 14 september vanaf 19.00 uur Nederlandse tijd moeten plaatsvinden.

Hoeveel gaan de iPhone 13 toestellen kosten?

Hoewel de grote veranderingen aan de iPhone 13 niet zouden moeten worden doorgevoerd, gaat de volgende mobiele telefoon van Apple duurder zijn dan misschien wel wordt verwacht. De verbeteringen in 5G-ontvangst, energiebeheer-management en het verkleinen van de notch zijn slechts enkele van de innovaties die de iPhone 13 toestellen moeten bieden. Maar blijkbaar kosten ze ook een rib uit je lijf, zo blijkt uit de gepubliceerde prijslijst door een Chinese website. Vooral voor opslag moeten gebruikers diep in de buidel tasten en ook het 1 TB-model van de iPhone 13 Pro Max heeft een fors prijskaartje van ruim €1830. De iPhone 13 prijs begint waarschijnlijk vanaf €909. Voor een Pro-model starten de prijzen bij €1159. Tip! Zorg je er wel voor dat je een hoesje iPhone 13 Pro bestelt? Dan weet je zeker dat jouw smartphone er goed uit blijft zien bij dagelijks intensief gebruik!

Interessant: ultragroothoeklens met autofocus

Zowel de iPhone 13 Pro als de iPhone 13 Pro Max zouden een ultragroothoeklens met autofocus moeten krijgen. Tot nu toe was alleen de hoofdcamera, oftewel de groothoeklens, hiermee uitgerust. Wat je hiervan gaat merken? Scherpere beelden, ongeacht hoe ver er is in- of uitgezoomd. Ook moet de fotokwaliteit bij weinig licht zichtbaar toenemen. In plaats van een f/2.4 diafragma heeft de iPhone 13 ook een krachtiger f/1.8 diafragma, waardoor de sensor bijna twee keer zoveel licht kan opvangen als die in de iPhone 12. Het resultaat zou niet alleen minder beeldruis zijn in slecht licht, maar over het algemeen beter belichte opnamen.

Een telefoonhoesje zorgt voor een nieuwe look

Je kent ongetwijfeld de beschermende en praktische eigenschappen van een telefoonhoesje, dus we gaan niet in herhaling treden. Maar dat is niet alles! Een iPhone 13 Pro hoesje biedt ook een unieke uitstraling. Het is leuk en cool om je telefoon zo nu en dan van een nieuwe look te voorzien. Zo ook de iPhone 13 (Pro) (Max). Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoer marmer iPhone 13 hoesje of een iPhone 13 Pro Max hoesje met stevige ribbels voor extra grip! Je kunt natuurlijk ook een transparant hoesje kiezen, zodat het uiterlijk van je telefoon met hoesje eromheen zichtbaar blijft. Bekijk maar eens het assortiment op de website van Casimoda en kies een hip hoesje uit met 10% korting, als je je aanmeldt op hun nieuwsbrief.