Re-direct
Image default
Alarmsysteem

Diverse aanbod sloten bij slotenmaker Den Haag

Bij een slotenmaker Den Haag heb je een diverse aanbod aan producten waaronder dus ook sloten. De sloten zijn van verschillende types en merken. Zo zijn er ook sloten met en zonder keurmerken.

SKG

SKG is bijvoorbeeld een keurmerk en hiervan heeft een slotenmaker Den Haag dan ook een uitgebreid assortiment. Ze testen bij SKG de sloten om te zien wat de weerbaarheid ervan is bij inbraak. Experts zullen het forceren en kijken hoe lang dit duurt. Als het aan de eisen van de experts voldoet krijgt de slot een keurmerk van SKG. Hierbij kunnen de sloten tussen de 1 en 3 sterren krijgen voor weerbaarheid.

PKVW sloten

Een andere belangrijke keurmerk voor slotenmaker Den Haag producten is de PKVW. Het is een afkorting voor politie keurmerk veilig wonen. Deze keurmerk is van de overheid en word aan zowel producten als bedrijven afgegeven. Zo kan het slot dat een slotenmaker Den Haag heeft de PKVW keurmerk hebben, maar ook het bedrijf zelf. De combinatie van beide is natuurlijk de beste en voor zo een bedrijf moet je kiezen voor het laten plaatsen van sloten. Namelijk voor een slotenmaker Den Haag met politie keurmerk veilig wonen.