Re-direct
Image default
Auto’s en Motoren

WAAROM MOTORRIJLES IN ENSCHEDE VOLGEN?

Wilde u allang zo graag een motorfiets of ook gewoon een simpele scooter rijden en heeft u nog geen rijbewijs, dan is motorrijles Enschede de oplossing voor. Wij beiden al langer dan 20 jaar motorrijlessen in Enschede. Met ons vakkundig personeel bent u verzekerd van de beste kwaliteit motorrijlessen. We bieden alle typen motorrijles in Enschede die haalbaar zijn in Nederland en Europa. Aarzelt u niet langer maar komt u langs bij motorrijles Enschede en ervaart u zelf de kwaliteit van onze dienstverlening. 

HOE VAAK ZIJN DE LESSEN?

Bij motorrijles Enschede is de klanttevredenheid onze motto. Daarom zijn wij helemaal afgestemd op uw wensen. Er wordt nagegaan wat u allemaal wilt behalen en hoe lang u daarover wilt doen. Indien u verkort intensief traject wilt kan dat ook voor u worden bewerkstelligd. Maar ook de normale cursus motorrijlessen zijn beschikbaar waar u elk moment binnen kunt stappen en starten. Er is dus geen start en einddatum. U bepaalt zelf wanneer u begint, u bepaalt ook zelf wanneer u beëindigd. Het traject is helemaal afhankelijk van uw inzet. De theoretische lessen worden op locatie verzorgd in assen maar kunnen ook digitaal geschieden via zoom of Skype. De praktische lessen worden verzorgd met alle nodige Covid 19 maatregelen in achterhoudende. 

WELKE MOTORVOERTUIGEN HEBBEN JULLIE?

Wij beschikken over de meest simpele motorvoertuigen tot de meest geavanceerde motorrijtuigen. De bedoeling is dat u start met de simpele motorrijtuigen totdat u bekend en gewend bent met het rijden van een tweewieler en zullen we gestaag verder gaan naar de meer geavanceerde motorrijtuigen indien dat u wens is. Aan de hand van de categorie motorrijtuig examen dat u gaat afleggen en het uitgezette traject voor u wordt naderhand bepaald met welk motorrijtuig u eindigt. Ons doel bij motorrijles assen is om veiligheid, pret en kennis bij te brengen bij het besturen van een motorrijtuig binnen Nederland.