Re-direct
Image default
Vakantie

Glamping Pasen

Het lijkt nog ver weg, maar het is toch slim om nu alvast plannen te maken. Pasen is elk jaar opnieuw een tijd dat zowat iedereen een paar dagen op vakantie wil. Met Pasen begint het weer wat warmer te worden. De lente is aangebroken. Krokussen en narcissen laten zich voorzichtig weer zien.

Bovendien heb je een lekker lang weekend zonder dat het je vakantiedagen kost. Ja, dan wil iedereen er natuurlijk even uit. Ga met Pasen lekker naar de glamping. Heerlijk buiten zijn, deelnemen aan speciale Paasactiviteiten (eieren zoeken, eieren kleuren of een van de activiteiten van het animatieteam) of gewoon lekker relaxen (maar dan wel met een eitje bij het ontbijt!)

Pasen vieren in luxe

Een feestdag als Pasen verdient het om in luxe gevierd te worden. Daarom is Pasen de perfecte gelegenheid om glamping eens uit te proberen. Bij glamping ga je kamperen, maar dan in luxe. Je verblijft namelijk in een ruime safaritent, een lodge, tinyhouse of zelfs een boomhut die geheel gemeubileerd is. Dat betekent: echte bedden (alleen dat is op de camping al pure luxe), een eetkamer, een eigen keukentje en vaak ook eigen sanitair en wifi. Er zijn zelfs glamping mogelijkheden waar je met de Pasen kunt genieten van een Wellness Lodge!

Natuurlijk organiseren ze op de glamping rondom de Pasen allerlei activiteiten. Je hoeft je dus absoluut niet te vervelen. Misschien kom je, terwijl de kinderen met een speurtocht bezig zijn, eindelijk eens toe aan je Nog-te-lezen-stapel…!

Glamping populair als Paasvakantie

Wees er wel snel bij, want glamping is razend populair. Reken maar dat je niet de enige bent die nu al aan het nadenken is over het paasweekend. Gelukkig is het boeken van je glamping met Pasen niet zo heel moeilijk. Op Glampings.com heb je het al met een paar muisklikken geregeld. Zo hou je meer tijd over voor voorpret!