Re-direct
Image default
Vakantie

Een geweldige vakantie aan het strand, gewoon in eigen land

Had jij een heerlijke vakantie aan het strand in het buitenland in gedachte maar gooit het Corona virus roet in het eten? Dan zal je even flink balen. Maar niet getreurd, in Nederland kan je ook genieten van een heerlijke vakantie aan het strand. En met de warme zomers van tegenwoordig voelt het net of je in het buitenland op het strand zit.

Bij het bungalowpark in Noordwijkerhout van Sollasi zal jij een fijne vakantie ervaren. Dit bungalowpark wordt omsingeld door prachtige natuur. Naast het park ligt het grote Oosterduinse meer, waar je je makkelijk de hele dag kunt vermaken. Een rondje om het meer is een heerlijk ruime wandeling voor jezelf of samen met de hond. Op de grote grasvelden kan je spelen of een balletje trappen met de kinderen of lekker op een handdoek bruin worden in de zon. Pak een terrasje op één van de twee eetgelegenheden die naast het meer liggen of ga hier dineren met de zonsondergang als uitzicht.

Op een kleine afstand van het bungalowpark, zo’n 2 kilometer, ligt het strand Langevelderslag. Vanaf jouw vakantiebungalow fiets je binnen 6 minuten naar dit strand toe. Lopend kan natuurlijk ook, de prachtige wandeling door het duingebied richting het strand is zeker de moeite waard om eens te maken! Het strand Langevelderslag is een zeer breed strand en niet gigantisch druk. Lekker een hele dag op het strand vertoeven is hier dus absoluut geen straf. Bij de strandopgang kan je een strandbedje, parasol en windscherm huren. Ook zijn hier diverse eettentjes te vinden, zoals een lunchroom, snackbar, restaurant Nederzandt en een ijssalon. Dus voor zowel een tussendoortje, een lunch of een diner zit je hier helemaal goed.

Kamperen in Noordwijk

Houd jij ontzettend van kamperen? Dan kan je terecht bij Le Parage, een fijne kleinschalige en rustige camping in Noordwijk. Deze camping, eigendom van dezelfde eigenaar als bungalowpark Sollasi, is ook omringd door prachtige natuur. Geniet van het bos en het duin naast de camping en van de bollenvelden vlakbij de camping. Ook vanaf camping Le Parage ben je super snel op het strand.

Kortom, een vakantie in eigen land staat ook gewoon garant voor genieten!

https://www.sollasi.nl/