Re-direct
Image default
Beauty en verzorging

Strenge of boze blik door een fronsrimpel? Botox of een filler is de oplossing

Voelt u zich energiek, bent u een enthousiast persoon en bent u blij? Maar is dit aan uw gezicht voor andere mensen niet te zien omdat u juist een boze blik heeft? Een veel voorkomende klacht bij vrouwen, met een boze blik als gevolg, is een fronsrimpel op het voorhoofd. Fronsrimpels zijn de verticale lijnen op het voorhoofd tussen de wenkrauwen. Al op jonge leeftijd, vanaf een jaar of 25, kan deze rimpel ontstaan.

Het ontstaan van een fronsrimpel komt doordat de spiertjes tussen de wenkbrauwen worden aangespannen, vaak tijdens concentratie of boos kijken. Wanneer deze spiertjes voor een langere periode regelmatig aangespannen zijn, wordt de fronsrimpel zichtbaar. Hierdoor lijkt u voortdurend boos, onvriendelijk of moe. De strenge of vermoeide uitstraling wordt versterkt doordat de wenkbrauwen naar beneden worden getrokken door de voortdurende spierspanning.

Sommige mensen hebben aanleg tot het krijgen van een fronsrimpel vanwege de botstructuur van het voorhoofd, de kracht van de spieren en de mimiek. Probeer in dit geval een paar keer per dag de in het fronsgebied liggende spieren te ontspannen. Veel knijpen met uw ogen tegen de zon zorgt ook tot veelvuldige spierspanning in het fronsgebied. Draag daarom een zonnebril om dit te voorkomen.

Van Lennep Kliniek behandeld uw fronsrimpel professioneel

Een fronsrimpel kan gelukkig prima behandeld worden. Bij Van Lennep Kliniek kunnen we uw fronsrimpel behandelen met een filler of botulinetoxine (beter bekend als Botox), zodat u uw aardige, uitgeruste en ontspannen blik weer terug krijgt. Een behandeling van de fronsrimpel is ook zeker aan te raden, we kunnen daarmee voorkomen dat de fronsrimpel een blijvende groef op uw voorhoofd wordt.

Bij een kleine fronsrimpel is een behandeling met Botox meestal al voldoende. Deze behandeling kan meerdere keren herhaald worden. Is de fronsrimpel dieper? Dan is een behandeling met een filler aan te raden, of een combinatie van een filler en Botox. Onze gespecialiseerde artsen zullen u het beste advies geven en tot de beste oplossing voor u komen.

Van laserbehandelingen tot bindweefselmassages

Van Lennep Kliniek is niet alleen goed in het verwijderen van fronsrimpels. U kunt in deze kliniek terecht voor verschillende behandelingen. Zoals een laserbehandeling voor huidverbetering en huidverjonging van gezicht en lichaam, rimpelbehandelingen, bindweefselmassages, diverse behandelingen met fillers tot behandelingen bij huidproblemen.

 

https://www.vanlennepkliniek.nl/