Re-direct
Image default
Vakantie

Camping Giethoorn

Het unieke plaatsje Giethoorn trekt jaarlijks vele duizenden toeristen. De vele kanalen van Giethoorn hebben deze plaats in Overijssel de bijnaam “Het Venetië van het Noorden“ opgeleverd. Die bijnaam is ergens wel terecht, want net zoals in Venetië zijn de kanalen van Giethoorn de belangrijkste “wegen”. En net als in Venetië kun je in Giethoorn lekker met een gondel (nou ja, een fluisterboot dan) een rondvaart maken.

Waar je bij Giethoorn waarschijnlijk niet meteen aan denkt is een camping. Dat er meerdere pensions en B&B’s zijn zal je niet verbazen. Toch kun je op verschillende manieren kamperen in Giethoorn. Je kunt je tentje opzetten op een minicamping of natuurcamping en lekker back-to-basics gaan. Als je een camping in Giethoorn zoekt waar het lekker rustig is kies je voor een SVR-camping. Deze afkorting ken je ongetwijfeld, maar waarschijnlijk ken je de andere naam nog beter: kamperen bij de boer!

Of je gaat voor luxe en comfort op een 5 sterren camping. Hoeveel comfortabel (of hoe Spartaans) je het wilt hebben maakt niet uit, in Giethoorn is een camping die bij je past.

Zo kun je bij camping de Koeksebelt terecht voor verschillende vormen van kamperen. Natuurlijk heeft deze camping de gangbare staplaatsen, maar de Comfort Plus kampeerplaatsen zijn helemaal geweldig. Hier heb je zelfs privé sanitair. Gewoon een eigen wc én douche. En dat op de camping!

Voor het hele gezin is de camping van Vakantiepark ‘t Akkertien een aanrader. Net als De Koeksebelt heeft deze camping privé sanitar. Daarnaast heeft deze camping, die strategisch gelegen is tussen Natuurpark Weerribben en Wieden en Giethoorn, ook verschillende attracties waar de kinderen dol op zijn. En dat gaat echt wel verder dan een zwembad met lekker lange glijbaan!

Eindeloze lijst campings

We zouden nog uren kunnen uitweiden over het enorme camping aanbod rondom Giethoorn. Maar kom gewoon eens langs op Visitoost.nl. Dan heb je alle informatie gelijk bij elkaar. Bovendien kun je via onze site heel makkelijk in contact komen met de camping. Dan kun je direct, zonder allerlei tussenpersonen, je vakantie of lange weekend op de camping bij Giethoorn kunt regelen.