Re-direct
Image default
Bedrijven

Opbouwarmaturen, led strips en led-panelen 24/7 online te koop

LED opbouwarmaturen verkoopt ledonline.nl in veel soorten en maten. Er zijn uitvoeringen met een enkele ledlamp en exemplaren met twee of drie lichtbronnen. De opties qua kleurtemperatuur zijn:

–        2700K (= extra warme wit-tint);

–        3000K (= warme wit-kleur);

–        4000K (= naturel wit);

–        6000K (= koude wit-tint).

De verschillende armaturen zijn leverbaar in wit, grijs en zwart. Afhankelijk van de ruimte waar de lamp komt te hangen heeft u qua bescherming de keuze uit IP20, IP44 of IP65. Deze waarden zijn geschikt voor respectievelijk binnen-gebruik, vochtige kamers en extra vochtige ruimtes.

Heeft u naast een opbouwlamp ook enkele LED strips op maat nodig? In het assortiment van ledonline.nl vindt u hoogwaardige strips die u direct kunt bevestigen. De zelfklevende snoeren met led-lampjes geven gezellig licht af. De leds zijn op de voorkant van het snoer gesoldeerd. De achterzijde heeft een plak-laag. Strips verbruiken weinig energie. In vergelijking met andere lampen kent de strip een lange levensduur. Led-strips worden vaak aangebracht onder keukenkastjes om goed zicht te hebben op het aanrecht. Andere toepassingen zijn: het verlichten van traptreden en het versieren van kinderkamers. Heeft u een eigen winkel, een atelier of showroom? U kunt de toonbank – vaak toch een saaie tafel – meer allure geven door middel van een led-strip. Als u de afmetingen doorgeeft aan ledonline.nl wordt de strip precies op maat afgesneden.

Een ledlamp die in principe overal van pas komt, is het led-paneel. Ziet u het als noodzakelijke basisverlichting. De panels passen in modern, gangbaar systeemplafond. Ze hebben een strak design en geven uitstekend licht af. Bij ledonline.nl kunt u 30, 32, 36 en 40 Watt panels kopen. Bijbehorende opbouwframes, triac dimbare drivers, triac dimmers en afdekraampjes voor dimmers zitten ook in de collectie. Houdt uw wel van een beetje afwisseling? Een led paneel van 60 x 60 cm of 120 x 30 cm met instelbare kleurtemperaturen is dan echt iets voor u. U bedient de lamp met een app op uw mobieltje of tablet.  

https://ledonline.nl/