Re-direct
Image default
Mode en Kleding

Zo kun je de perfecte luiertas kopen!

Zo kun je de perfecte luiertas kopen!

Een luiertas is een van de belangrijkste uitrustingen die je als nieuwe ouder zult gebruiken. Je zult al snel merken dat je luiertas je reddende genade is als je baby honger heeft, een vuile luier heeft of gewoon niet ophoudt met huilen. Je hebt een tas nodig die functioneel genoeg is om verschillende taken uit te voeren, duurzaam genoeg is om te weerstaan ​​dat je aanstaande peuter hem over de speelplaats sleept en die stijlvol genoeg is om hem elke dag te willen dragen. Dat is veel gevraagd van één tas. Maar wees niet bang, deze gids zal je grootste hulpbron zijn bij het vinden van de luiertas van je dromen.

Stijl

Meer dan ooit hebben moeders veel keuzes als het gaat om de stijl van hun luiertassen. Je kunt een tas krijgen die eruitziet als een portemonnee, maar functioneert als een luiertas, of je kunt stijlvolle rugzakken en koerierstassen vinden. Het komt erop neer dat je een tas moet vinden die zowel bij je stijl als bij je behoefte aan functionaliteit past, wat in principe zelfs een werktas heren zou kunnen zijn. Er zijn hier twee denkrichtingen: koop een heldere en kleurrijke tas die echt pronkt met je persoonlijkheid, of ga voor een tas die bestaat uit een meer neutraal kleurenpalet dat bij elke outfit in je kast past. Er zijn voor- en nadelen aan beide opties, dus het is je taak om er echt een te vinden die jij (en je significante ander) graag meeneemt!

Functionaliteit

Je hebt een luiertas nodig die je ondersteunt bij alle driftbuien, avondjes uit en dagtochten die je met je kleintje gaat maken! Dus waar moet je op letten in een echt functionele tas? Allereerst is het goed om te weten dat de luiertas niet alleen voor je kind is, maar ook voor jezelf! In deze tas heb je dus niet alleen ruimte nodig voor luiers en doekjes, maar ook voor je portemonnee, sleutels, zonnebril, lipgloss en andere toiletartikelen die je misschien meeneemt. Zo hoef je niet meer zelf nog een Eastpak rugzak mee te nemen, je hebt aan de luiertas alleen genoeg. Kies dus een tas waar je veel in kunt opbergen, de ruimte is dan ook erg belangrijk.

Grootte en gewicht

Grootte en gewicht zijn twee van de belangrijkste aspecten van een luiertas, maar worden vaak over het hoofd gezien. Je hebt een tas nodig die groot genoeg is voor alles wat je nodig hebt, maar niet zo groot dat je, naarmate je baby groeit, het gevoel krijgt dat je veel verspilde ruimte hebt. Je moet er ook een vinden die het juiste gewicht voor je heeft met al je babyspullen erin! Qua maatvoering moet je absoluut rekening houden met bulk. Eenmaal gevuld, zijn sommige tassen veel omvangrijker dan andere. De grootte van het aankleedkussen, de beschikbare ruimte binnenin en de mogelijkheid om dingen naast elkaar of voor elkaar in te pakken, zijn allemaal factoren die het grootste deel van een tas kunnen beïnvloeden. Je zult ook willen beoordelen hoe groot de tas alleen is zonder dat er iets in zit. Als het zo groot is dat het je vanzelf in de weg zit, dan is het alleen maar vervelend als je er echt spullen in hebt!