Re-direct
Image default
Auto’s en Motoren

Volkswagen Golf tweedehands

Volkswagen is Golf, Golf is Volkswagen. Nooit eerder zullen merk en type auto zo onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn geweest. Zeg Volkswagen en doorgaans wordt in een adem Golf genoemd.

Zeer complete en populaire middenklasser

De Volkswagen Golf is een compacte middenklasser met of drie of vijf deuren. De auto is verkrijgbaar als hatchback, station, cabrio en SUV en met ofwel voorwiel of vierwielaandrijving. Anno 2020 koop je een Volkswagen golf op diesel, benzine, als plugin-hybride als eGolf of als TGI Blue Motion en dus volledig op aardgas. Het moge duidelijk zijn. De Golf is het meest verkochte model van Volkswagen. Al in 2007 werd het 25 miljoenste exemplaar aan de man gebracht.

Ook als occasion bijzonder gewild en geliefd

De Volkswagen Golf is en blijft ongekend populair. Het is dé middenklasser bij uitstek en een auto die alle stormen heeft overleefd. Ook financieel is de Golf van cruciaal belang gebleken voor het concern dat Volkswagen heet. Dat de Volkswagen Golf tweedehands ook bijzonder populair is, is ook genoegzaam bekend. Niet zelden roepen tieners als ze gevraagd wordt naar wat hun eerste auto moet worden als ze net een eerste rijles gehad hebben ‘Golf’, zeker de jongens.

Pechhulp is soms nog je enige redding

Toch kun je zelfs in een Volkswagen Golf met pech te maken krijgen. Sta je ineens stil langs de kant van de weg. Soms is de pech dermate, dat pechhulp auto het enige is dat je nog in kunt toetsen in de zoekbalk op Google. Bel vervolgens met RoadGuards, een pechhulp service waarvan je zonder abonnement gebruik kunt maken. Je belt en een half uur later is er al een monteur. Vervolgens reken je gewoon rechtstreeks af bij de monteur en ook dan hoef je niet verplicht een te duur abonnement af te sluiten. Heerlijk toch!