Re-direct
Image default
Sport

StimaWELL verhuurt en verkoopt het beste EMS trainer apparaat

Voor trainen met het beste EMS trainer apparaat ben je tegenwoordig niet meer afhankelijk van en gebonden aan de sportschool. Er is namelijk nu ook een apparaat geschikt voor thuisgebruik: de EMS trainer van StimaWELL.

Het bedrijf StimaWELL, dat onderdeel van het Duitse bedrijf Schwa-Medico is, ontwikkeld en levert al ruim 40 jaar medische apparaten speciaal voor elektronische therapieën. Het nieuwste apparaat dat StimaWELL heeft ontwikkeld is de EMS trainer, welke geschikt is voor thuistraining. Zoek jij al een tijdje naar een goed middel of juiste work-out om je spieren sterker te maken? Of zou je graag die cellulitis of extra pondjes op precies die hele lastige plekken zien verminderen of verdwijnen?  Of wil je je gewoon graag fit voelen maar ben je niet het type om naar de sportschool te gaan? Of je de EMS trainer nu wilt gebruiken als buikspiertrainer, om al je spieren mee te trainen of als bekkenbodemtrainer, het apparaat van StimaWELL biedt de juiste ondersteuning voor ieder doel.  

Wat zijn goede EMS apparaten?

Het aanbod van verschillende EMS trainer apparaten op het internet is ruim. Van Bol.com tot Coolblue, vele bedrijven bieden wel een EMS trainer aan. Het is natuurlijk erg belangrijk dat het EMS apparaat veilig is. Daarnaast wil je natuurlijk kunnen genieten van het beste resultaat. Daarom moet je op een aantal dingen letten bij het huren of kopen van een EMS trainer.

  • Een EMS trainer maakt gebruik van stroom. Kies daarom alleen voor Europese goedgekeurde medische apparaten. Hiervan weet je dat ze veilig zijn.
  • Kies een apparaat dat is uitgerust met een afstandsbediening. Hiermee kan je de training op elk moment onderbreken of aanpassen.
  • Wanneer je meerdere spiergroepen tegelijkertijd wilt trainen en niet maar één spiergroep per keer dan is het aan te raden om te kiezen voor een apparaat dat is uitgerust met 12 stimulatiekanalen. Hoe minder kanalen, hoe minder effectief de training.
  • Bekijk goed welke frequenties het apparaat heeft. Het beste is een apparaat met middenfrequent bereik.

Ervaringen van anderen

Zou jij graag de EMS training ervaring van andere mensen willen weten? Hoe zij het trainen met EMS ervaren en voor welk persoonlijk doel ze trainen? Op de website van StimaWELL staan alle reviews op een rij. Ben je overtuigd? Dan kan je meteen via de website een EMS trainer apparaat met toebehoren huren.

https://ikwilstimawell.nl/