Re-direct
Image default
Financieel

Is I-Say Betrouwbaar? Reviews en Ervaringen

Is I-Say Betrouwbaar? Reviews en Ervaringen

Wil jij geld verdienen met enquêtes invullen? Dat kan bij Ipsos I-Say NL of I-Say Beligië. Maar is het wel een goed idee om lid te worden bij I-Say? Is I-Say betrouwbaar? We zetten het voor je uiteen in deze review. Deze I-Say review bevat een totale beoordeling op basis van eigen ervaringen en andere recensies en opmerkingen, waardoor we een compleet beeld kunnen geven van de algemene I-Say ervaringen.

 

Spoiler alert: Ipsos I-Say staat in de top 10 beste enquête sites van zowel Nederland als België! Benieuwd waarom? Lees dan verder…

 

Verder in deze I-Say review:

  • Plus- en minpunten

  • Achtergrond informatie

  • Hoe werkt het?

  • Hoeveel verdien je?

  • Is I-Say betrouwbaar?

  • Eindoordeel

 

Plus- en minpunten

Aan de hand van I-Say ervaringen hebben we de plus- en minpunten van I-Say voor je op een rijtje gezet in deze I-Say review.

 

+ De vragenlijsten zijn gemakkelijk in te vullen.

+ Het invullen van een vragenlijst duurt niet lang!

+ Je krijgt een prima vergoeding in punten.

– Het zou fijn zijn om meer enquêtes in te kunnen vullen. Door het kleinere aanbod kan je ook minder verdienen.

– Je krijgt uitbetaald in cadeau- of waardebonnen in plaats van ‘echt geld’.

 

Achtergrondinformatie

I-Say is onderdeel van marktonderzoeksbureau Ipsos. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Parijs. Ipsos bestaat al sinds 1975 en is door de overname van een drietal grote onderzoeksbedrijven in de jaren negentig een van de grootste onderzoeksbedrijven in de wereld. I-Say is een belangrijk onderdeel van Ipsos. Zij beheren namelijk het online panel waarmee de wegen van verschillende onderzoeken worden uitgezet. Het is een wereldwijd platform dat van Nederland tot Australië wordt gebruikt.

 

Hoe werkt het?

We hebben de I-Say ervaringen onder de loep genomen. Net als bij de meeste enquête sites verdien je bij I-Say geld met het invullen van enquêtes. Deze enquêtes kunnen gaan over verschillende onderwerpen en productervaringen. Zo kan het voorkomen dat je een product mag testen, al zit hier vaak wel een vragenlijst aan verbonden die later wordt opgestuurd. De vragenlijsten kan je maken op je laptop, tablet of telefoon. Je deelt hiermee je mening over allerlei onderwerpen van merken, producten, reclame-uitingen tot politiek. Het aanbod aan enquêtes is dus erg gevarieerd.

 

De uitkomsten van de onderzoeken worden gebruikt door commerciële bedrijven voor de verbetering van marketing of producten en diensten. Hier hebben bedrijven geld voor over, waardoor I-Say aan de verkoop van de uitkomsten van de onderzoeken kan verdienen. Hierdoor kunnen de leden van I-Say eerlijk worden beloond voor hun eerlijke deelname. Het is dus een win-win situatie voor de bedrijven, I-Say en de deelnemers van de onderzoeken. Om deze situatie in stand te houden moet I-Say betrouwbaar zijn en zorgvuldig omgaan met de gegevens.

 

Het is gratis om deel te nemen aan I-Say en er zijn geen verplichtingen verbonden. Zodra je bent aangemeld is het handig om eerst je persoonlijke kenmerken in te vullen. Met deze gegevens kan I-Say je uitnodigen om deel te nemen aan enquêtes waarvan je onder de doelgroep valt. Zo kan je als ongehuwde geen enquêtes invullen over het huwelijk en heeft het als man weinig zin om een enquête-uitnodiging te krijgen voor hygiëneartikelen.

 

Je krijgt van I-Say dus geen irrelevante uitnodigingen. Het kan als irritant worden ervaren om uitnodigingen te ontvangen voor onderzoeken waarbij je niet binnen de doelgroep hoort. Wanneer dit niet vooraf geselecteerd is kom je vaak pas na een paar controlevragen erachter dat je niet onder de doelgroep valt en word je uit de enquête gezet. Voor het invullen van de controlevragen krijg je geen vergoeding, maar dit heeft je wel tijd gekost. Om te zorgen dat I-Say je relevante enquêtes blijft sturen is het van belang dat je je kenmerken up-to-date houdt.

 

Zoals al vermeld in deze I-Say review, is het deelnemen aan de enquêtes waar je voor wordt uitgenodigd volledig vrijblijvend. Maar als je punten wilt verdienen, zal je aan het invullen van de enquêtes deel moeten nemen. Je kan vooraf zien hoe lang het invullen van de enquête zal duren en je weet hoe veel je ermee zal verdienen. Zo weet je waar je voor werkt en hoe lang dit ongeveer zal duren. Dit is wel zo prettig.

 

Direct na het afronden van de enquête wordt je puntensaldo bijgewerkt. Je kan je puntenaantal online bekijken. Met elke enquête krijg je een beloning, van de punten kan je een cadeaubon bestellen. Deze ontvang je binnen enkele weken. De I-Say ervaringen van de uitbetalingen zijn positief en andere deelnemers die je voorgingen zijn hier positief over. Je kan kiezen voor verschillende waardebonnen. Waaronder een VVV-bon, die je op veel plekken uit kan geven aan zowel leuke als nuttige dingen.

 

Hoe veel verdien je?

Hoe meer je deelneemt aan de vragenlijsten, des te meer je zal verdienen. Doe je niet mee? Dan verdien je ook geen punten en kan je dus geen waardebonnen bestellen. Doe je aan alles mee? Dan kan je een best aardig bedrag verdienen bij I-Say. Wanneer je verdiensten combineert van je deelname aan vragenlijsten van de Top 10 beste enquêtepanels van Nederland en België kan je tot wel €500 of meer per maand verdienen.

 

Is I-Say betrouwbaar?

De I-Say ervaringen op het internet zijn verdeeld. Dit geld voor de opinie over veel enquêtepanels en zo dus ook over I-Say. Over het algemeen, op een enkele negatieve I-Say review na, komt I-Say betrouwbaar over volgens het internet.

 

Onze eigen ervaringen zijn enkel positief. Dit zijn de meest betrouwbare I-Say ervaringen, omdat wij deze kunnen controleren voor de review van I-Say. Daarom zijn wij van mening dat I-Say betrouwbaar is. Het saldo wordt goed en snel bijgehouden. Daarnaast is de beloning eerlijk en is het uitbetalen in onze ervaring nog nooit misgegaan.

 

Eindoordeel

Aan de hand van deze I-Say review kunnen we stellen dat we je I-Say zeker zouden aanbevelen. Het panel staat dan ook op plek 7 in onze enquêtepanel top 10. We raden je wel aan om eerst naar de eerste 6 panels te kijken. Hier kan je meer verdienen of is de kwaliteit van de onderzoeken hoger. Daarnaast zijn er websites die in werkelijk geld uitbetalen, wat ook zo zijn voordelen heeft.

 

https://enqueteplein.nl/review/i-say/