Re-direct
Image default
Auto’s en Motoren

Haal met de theoriecursus van Gelijk Geslaagd vliegensvlug je certificaat!

Wil jij ook vliegensvlug je auto of motor theorie halen? Dan raden we je de unieke theoriecursus van Gelijk Geslaagd aan. Wij hebben een perfecte methode gevonden om je binnen 1 dag alle theorie aan te leren, zodat iedereen een zeer grote kans heeft om te slagen. Doordat we iedereen de mogelijkheid willen bieden om aan onze cursus te kunnen deelnemen, geven wij onze training op meerdere plekken door heel Nederland. Zo kun je bijvoorbeeld de auto theorie in 1 dag in Den Haag volgen, maar je kan ook in Rotterdam, Den Bosch of het Westland terecht.

1 dagje blokken en je bent geslaagd

In de ochtend en het begin van de middag gaan we jou de theorie aanleren die je moet kennen om het examen bij het CBR te kunnen halen. Hierbij heb je geen theorieboeken nodig, wij werken met ons eigen lesmateriaal. Je hoeft trouwens voor de cursus geen spullen aan te schaffen, al het materiaal waar wij mee werken is bij ons aanwezig. We maken even snel kennis met de docent en de andere cursisten en dan gaan we beginnen. De docent zal je alle theorie aanleren en aan de hand van tips en trucs zorgt hij ervoor dat je de lesstof nog beter zal onthouden. Ook handige ezelsbruggetjes ontbreken niet tijdens onze training. We doen ons uiterste best om jou alles te laten onthouden. Zit de lesstof goed in je hoofd? Dan kan je aan de slag met onze oefen examens. Deze examens zijn precies zoals het examen dat je later op de dag zal gaan maken bij het CBR. Perfect dus om hiermee te oefenen. Je ervaart meteen hoe de vraagstelling op het examen is. Ook kom je er meteen achter of je de lesstof goed beheerst.

Examentijd

Na een heerlijke lunch, die je van ons krijgt, is het tijd om naar het CBR te gaan. Maak rustig je examen, we weten zeker dat jij alles nog weet wat je net hebt geleerd. Bij het CBR krijg je meteen de uitslag en kan je dus dezelfde dag nog een feestje vieren!

Schrijf je ook in voor onze theoriecursus auto of theoriecursus motor en slaag ook vliegensvlug in 1 dag!

https://www.gelijkgeslaagd.com/