Re-direct
Image default
Zorg

De coach in Deventer helpt je lekkerder in je vel te komen

De coach Deventer kan er zorg voor dragen dat je je op emotioneel gebied beter en stabieler gaat voelen. Heb je bijvoorbeeld last van stress, voel je je eenzaam, wil je je graag meer verbonden voelen met jezelf of met de mensen om je heen, heb je angsten of twijfels of zit op je op een andere manier enigszins in de knel? Dan kan coach Deventer jou verder helpen. Ook als je last hebt van emotionele onbalans kan de coach jouw helpen. Of als er behoefte is aan relatietherapie of relatiecoaching. Op een prettige manier kunnen al je problemen worden aangepakt.

Effecten

Door gebruik te maken van de diensten van coach Deventer zit je lekkerder in je vel. Je voelt je energieker, hartstochtelijker en je kunt meer genieten van het leven. En dat is heel belangrijk. Het effect van stress op het lichaam wordt namelijk nogal eens onderschat. Stress kan heel negatieve effecten hebben op de gezondheid van mensen. Juist door het inschakelen van coach Deventer kun je gezonder gaan leven. Je komt in balans, ervaart liefde, je krijgt meer helderheid en inzicht over je emoties en je staat meer open voor anderen. De coach kan je helpen om meer verbonden te raken met de wereld om je heen.

Kosten

Een vrijblijvende kennismaking duurt maar liefst twee uur en kost slechts 50 euro. Daarna is het uurtarief slechts 85 euro, waarbij het niet uitmaakt of het om sessies gaat die je alleen volgt of om sessies die jullie met zijn tweeën volgen. Coach Deventer kan zelfs vergoed worden door je zorgverzekeraar of werkgever. Voor mensen met een laag inkomen of voor studenten kan er een lager tarief worden afgesproken met coach Deventer, dus zelfs voor mensen met weinig geld is er een weg naar een vrijer, fijner en gezonder leven.