Re-direct
Image default
Particuliere dienstverlening

Wil je online scheiden? Zo vraag je een scheiding aan

Je wilt je scheiding achter de rug hebben en zo snel mogelijk een nieuwe start maken? Kies dan voor online scheiden bij de Echtscheidingswinkel. In drie eenvoudige stappen kun je jezelf van je partner laten scheiden. De ervaren medewerkers van de Echtscheidingswinkel staan voor je klaar om je scheiding zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

Informatiepakket aanvragen

Als eerste kun je het informatiepakket op de website van de Echtscheidingswinkel aanvragen. Hier vul je alleen je e-mailadres in en binnen een paar minuten ontvang je het informatiepakket over online scheiden in je mailbox. Het informatiepakket bevat een brochure over scheiden in het algemeen, een PDF-bestand over de scheidingskosten en het aanvraagformulier voor de scheiding.

Het aanvraagformulier invullen

Wanneer je jezelf wil laten scheiden vullen jij en je partner samen het aanvraagformulier in. In het formulier moet je aangeven wat je situatie is: ben je getrouwd onder huwelijkse voorwaarden? Heb je kinderen niet? Een koop- of een huurwoning? Door deze gegevens in te vullen kun je beter en sneller geholpen worden. Het aanvraagformulier kun je vervolgens mailen of met de post opsturen naar de Echtscheidingswinkel.

Liever telefoneren of videobellen

Spreek je liever direct met een van de medewerkers van de Echtscheidingswinkel in plaats van het informatiepakket voor online scheiden aan te vragen en het aanvraagformulier in te vullen? Dat is ook mogelijk. De medewerkers van dit bedrijf zijn ook telefonisch en per WhatsApp, Teams of Zoom bereikbaar. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het eerste oriënteringsgesprek.

Meer over de behandeling van de online scheiding

De aanvraag wordt na ontvangst direct in behandeling genomen en een van de experts zal op de door jou gewenste manier contact met jou en je partner opnemen. Er zullen meerdere contactmomenten plaatsvinden om de scheidingsstukken in orde te maken. Wanneer beide partijen tevreden zijn, zullen de papieren aan de rechter voorgelegd worden en kan de scheiding officieel gemaakt worden.

https://www.echtscheidingswinkel.nl/