Re-direct
Image default
Particuliere dienstverlening

Zo verlaat u de tandarts in Deventer met een glimlach

Angst voor de tandarts is iets waar veel mensen mee moeten leven. En helaas betekent dat ook dat behandelingen regelmatig worden uitgesteld en ergere gebitsklachten ontstaan. Gelukkig is dit niet nodig als u een tandarts uitkiest die volledige narcose aanbiedt. U wordt dan in slaap gebracht en in de gaten gehouden door een anesthesist, terwijl de tandarts in Deventer uw gebit repareert. Als alles klaar is, wordt u weer wakker gemaakt, heeft u nieuwe tanden en nergens wat van gemerkt. Ga naar een tandarts met een volledige narcose en u verlaat deze met een glimlach op uw gezicht.

Narcose of sedatie?

Kwalitatieve tandartsen die zich hebben gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met angst, zoals Tandartspraktijk St. Jozef, bieden meerdere oplossingen aan. De eerste is dus een volledige narcose waarbij u slaapt en dus helemaal niets merkt. De tweede is een sedatie en dat betekent dat u een combinatie van pijnstillers krijgt waarvan u rustig wordt. Dat wordt gegeven in tabletvorm of als injectie. Bij een sedatie bent u tijdens de behandeling wel bij, kunt u praten en zelfstandig ademhalen. In beide gevallen mag u vanaf zes uur van tevoren niet meer eten en drinken en heeft u naderhand een uurtje herstel nodig, waarna u mag worden opgehaald.

Beslis samen met uw tandarts

Heeft u een geschikte tandarts met volledige narcose in Deventer gevonden, zoals Tandartsenpraktijk St. Jozer? Wees dan open over uw angsten. Door deze tijdens een gesprek aan de tandarts toe te lichten, kunnen jullie samen bepalen wat voor u de beste oplossing is. Als een tandarts volledige narcose aanbiedt, dan zijn ze zeer ervaren in het behandelen van angstige patiënten. Van die kennis en ervaring profiteert u als u uw angsten met de tandarts in Deventer bespreekt. Deze zal er hoe dan ook voor zorgen dat u niet zenuwachtig hoeft te zijn voor uw behandeling en dat uitstellen niet meer tot de opties behoort.