Re-direct
Image default
Banen en opleidingen

Vastgoedbeheerder Syndicus regio Antwerpen

Functie

Onze klanten zijn actief in makelaars en vastgoedbeheerders (syndicaat en beheer). Het zijn middelgrote kantoren die actief zijn in Antwerpen en het noorden van Antwerpen. Het kantoor heeft de afgelopen jaren een zeer sterke groei doorgemaakt. Daarom werven we momenteel 2 extra medewerkers voor hen aan.

 • Je bekleedt deze functie vanuit het kantoor van Brecht en stapt regelmatig over naar opdrachtgevers in de regio’s Antwerpen Noord en Antwerpen die je aanstuurt.
 • In deze functie ben je verantwoordelijk voor de volgende taken:
 • U krijgt een exclusieve portefeuille van gebouwen in Antwerpen en Antwerpen-Noord (oa Essen, Antwerpen, Mahler…). Je staat in voor de end-to-end opvolging van je portefeuille. U kunt bij het opstellen van dergelijke zinnen rekenen op interne managementondersteuning.
 • Je zorgt voor een goede, correcte en tijdige communicatie met de eigenaar en de mede-eigendomscommissie.
 • Je coördineert en organiseert onderhoudswerkzaamheden en klein contractwerk.
 • Je neemt contact op met verschillende leveranciers en onderhandelt over contractvoorwaarden. U moet ook het geplande werk volgen en ervoor zorgen dat de juiste facturen worden uitgegeven.
 • Je zit het overleg voor tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders en de raad van mede-eigendom. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van verslagen en notulen van deze bijeenkomsten.
 • Je zorgt ervoor dat je zowel mondeling als schriftelijk een goede communicatie onderhoudt met alle partijen (eigenaren, huurders, etc.).
 • U bezoekt regelmatig de gebouwen waarvoor u verantwoordelijk bent om op de hoogte te blijven van de werfomstandigheden.

Aanbod

In een actieve rol als vastgoedbeheerder in een dynamisch team, kun je bewijzen dat je werkt in een job met veel autonomie.

U krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan trainingen.

Vaste werkplek: Brecht. Door sporadische overdracht aan klanten beheert u het.

Aanstelling voor onbepaalde tijd met een voltijds contract voor onbepaalde tijd (geen overgangsperiode). Azuro is verantwoordelijk voor het werven en selecteren van de juiste medewerkers.

Een bedrijf dat veel waarde hecht aan betrokkenheid, advies, prettige werksfeer en professionele instelling.

Onze klanten bieden concurrerende salarispakketten. Naast het totale salaris kunt u ook rekenen op: auto van de zaak, tankpas, gsm, laptop, netto onkostenvergoeding, bonussysteem, 32 vakantiedagen.

Jouw profiel

Kandidaten met nieuwe relevante ervaring en ervaren senior kandidaten kunnen deze functie bekleden.

Ook zoeken wij kandidaten die als syndicaat, huishoudster of medewerker / documentbeheerder in een vastgoedbeheeromgeving hebben gewerkt.

Kandidaten met ervaring in een van de volgende omgevingen komen ook in aanmerking: intern beheer / facilitaire omgeving, notarisberoep, vastgoed / vastgoed / bouwnijverheid overige functies.

 • Je hebt een goed begrip van het recht van mede-eigendom.
 • Je hebt een goed begrip van standaard Office-applicaties, zoals Word / Excel / Outlook.
 • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent vol energie en zelfvertrouwen.
 • Je bent stressbestendig, systematisch en punctueel. U kunt uw taakoverzicht op elk moment behouden.
 • De avondbijeenkomst houdt je niet tegen, en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Overweeg gemiddeld eens per week een avondbijeenkomst te houden.
 • U woont in Antwerpen of Antwerpen-Noord.
 • Je hebt een rijbewijs B.

Opvolgen van de begroting, volledige boekhouding, juridische, fiscale, … documentatie, beheren en opvolgen van het onderhoudscontract van de vastgoedportefeuille, bepalen en plannen van de onderhoudswerken van de vastgoedportefeuille, herinrichting, herstelling, bouw of renovatie, beheren van vastgoed: gezamenlijk eigendom Gebouwen, beheervastgoed: gebouwen in mede-eigendom met moeilijkheden, maatregelen genomen naar aanleiding van klachten of problemen (geschillen, incasso’s, enz.)

Postgraduaat / HBO5, de derde graad van het algemeen voortgezet onderwijs (ASO3), professionele (sleutelvak) bachelorgraad (PBA)


https://www.vindazo.be/vacatures/syndicus.html