Re-direct
Image default
Banen en opleidingen

Vacature Operator Support & Logistiek – Boxmeer

Beschrijving functie

Wil jij werken bij een van de grootste industriële bedrijven van Nederland in een hightech omgeving en jouw kennis en kunde inzetten om belangrijke hoogwaardige producten te maken? Wij bieden u een werkomgeving waarin u uw communicatieve vaardigheden kunt waarderen en uw eigen ideeën kunt presenteren over hoe u dingen beter anders kunt doen. U wordt proactief en tevreden door het opleiden en opleiden van nieuwe medewerkers!

Over de functie

We zijn op zoek naar verschillende operatorondersteunende en logistieke medewerkers die het gaaf vinden om aan de slag te gaan in onze gloednieuwe productiefaciliteit. We zijn momenteel op zoek naar de eerste operators. Inhoudelijk betekent dit dat onze eerste operators bezig zijn met het aanvullen van werkinstructies, het testen van machines / processen en het opleiden van nieuwe medewerkers. Uiteraard krijg je zelf ook een uitgebreide training.

Als productie actief is, voer je als operatorondersteuning en logistieke afdeling werkzaamheden uit voor en na het productieproces zodat de benodigde middelen / materialen en ruimte tijdens het productieproces kunnen worden ingezet. Net als voorheen speel je een ondersteunende rol. Parttime (32 uur) bespreekbaar.

Welkom in ons team

Onze nieuwe productiefaciliteit SFFD (Aseptic Filling and Freeze Drying) maakt deel uit van de business unit Live Vaccines. Hier worden levende vaccins geproduceerd in overeenstemming met de “Good Manufacturing Practice” -normen. Dit gebeurt in een cleanroomomgeving met aseptisch werk, dus gezondheid en veiligheid staan ​​hoog in het vaandel. Momenteel zijn we bezig met de bouw van de nieuwe fabriek en we hopen binnen enkele maanden actief met de productie te beginnen.

Montage, montage / demontage, instel- en bedieningssysteem / apparatuur (ketel, COP / SOP, autoclaaf, onderdelenwasmachine);

Reinig en desinfecteer apparatuur en ruimtes om ervoor te zorgen dat ze in de juiste staat verkeren;

De introductie, aanvulling en verwijdering van voorraadmaterialen en steriele primaire verpakkingsmaterialen, inclusief afvalverwijdering en vernietiging; </ s> </ s> </ s>

Complete batchbestanden, logboeken en formulieren;

Logistieke aan- en afvoer van alle materialen rond de productielijn en in het gebouw;

Inkomende materialen uitpakken, reinigen en desinfecteren;

Voorraadbeheer van algemene productiemiddelen (pluggen, kanban systeemmagazijn) – gereedschapsreiniging en desinfectie van de gehele afdeling;

Identificeer en rapporteer afwijkingen / trends in het productieproces / apparatuur / VGM aan OC, en probeer de oorzaak van de afwijkingen te achterhalen;

Neem het initiatief om werk te verbeteren en neem deel aan (verbeter) projecten, zoals Kaizen, 5-S, SPS en lean programma’s.

Vraagpakket

Jouw profiel

Afgeronde MBO 3 of 4 opleiding, zoals MLO, MTS of VAPRO B;

Meerdere jaren werkervaring als operator in een productieomgeving (bij voorkeur in de chemische, farmaceutische, voedings-, halfgeleider- of hightechindustrie);

Gevoel voor hygiëne en aseptisch werken;

Kijk kritisch naar het proces en sta open voor verbeteringen;

Omgaan met en bedienen van gevoelige en kwetsbare apparatuur;

Volg de vereisten van wet- en regelgeving en registreer productiegegevens volgens het principe van “Good Manufacturing Practice”;

Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands;

Bereid om in twee ploegen te werken en uiteindelijk in het weekend te werken.

Wij bieden

Werken bij onze organisatie betekent samenwerken met toegewijde collega’s in een internationale werkomgeving voor gezondheid. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en je identiteit te tonen. Ook kunt u rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

Competitief salaris;

35,5 vakanties;

8% vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering;

Jaarlijks incentiveplan;

Uitstekend pensioen;

Reiskostenvergoeding;

Verschillende trainingsmodules.

Heb je vragen over deze vacature?

Animal Health Divisie

Onze afdeling diergezondheid is een wereldwijd erkende professionele veterinaire leider die zich toelegt op diergezondheid en dierenwelzijn. We zijn een wereldwijd team van professionals die samenwerken om een ​​actieve rol te spelen in de diergezondheid en de wereldvoedselvoorziening, en we hebben een diep verantwoordelijkheidsgevoel tegenover onze klanten, consumenten, dieren, de samenleving en de planeet. We bieden de meest innovatieve producten, diensten en technologieën in de branche om ziekten op alle grote boerderijen en gezelschapsdieren te helpen voorkomen, behandelen en beheersen.

Wie we zijn…

Merck, gevestigd in Kenilworth, New Jersey, staat bekend als “Merck” in de Verenigde Staten, Canada en Puerto Rico. We worden “MSD” genoemd in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Latijns-Amerika en Azië-Pacific. We zijn een wereldleider op het gebied van biofarmaceutica, met een gevarieerd portfolio van oncologie, vaccins en diergezondheidsproducten.

Onze missie is om innovatieve producten te ontwikkelen en te leveren die levens kunnen redden en verbeteren. We hebben 69.000 medewerkers in meer dan 140 landen / regio’s en we bieden geavanceerde laboratoria, fabrieken en kantoren die zijn ontworpen om medewerkers te motiveren om te leren en zich te ontwikkelen. We zijn trots op onze 125 jaar dienstverlening en blijven een van ’s werelds grootste R & D-investeerders.

In Nederland werk je met 6000 collega’s op 4 verschillende locaties, namelijk Haarlem, De Bilt, Oss en Boxmeer.

Wat we zoeken…

In een snel veranderende wereld zijn we op zoek naar professionals die het verschil kunnen maken in onze organisatie en doorbraken kunnen realiseren die ook toekomstige generaties raken. We dagen je uit om subversief te denken, stimuleren samenwerking en bekijken het onderwerp vanuit verschillende invalshoeken. We zullen samenwerken om onderzoek, uitvinding en impact op mens en dier voort te zetten.

We zijn een bedrijf dat allerlei getalenteerde en toegewijde mensen samenbrengt. Daar zijn we trots op. Wanneer verschillende ideeën in een inclusieve bedrijfscultuur samenvloeien, ontstaan ​​baanbrekende innovaties. We moedigen onze medewerkers aan om elkaars sterke punten te gebruiken en samen problemen op te lossen. Wij zijn een werkgever die gelijke kansen biedt en toegewijd is aan het bevorderen van een inclusieve en diverse werkomgeving.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/opleiding-training.html