Re-direct
Image default
Relatie

Overtuigend leren presenteren bij een expert

Er kan altijd spanning ontstaan bij presenteren maar door middel van presentatietraining verklein je dit snel! In deze presentatie training leer je goed, vloeiend en overtuigend presenteren. Bij deze training word gekeken naar onder andere podium angst en helder je boodschap over brengen. Het is belangrijk dat je zeker van je zaak bent en dat je met volle overtuiging voor een groep je presentatie kan geven. Er word zowel gekeken naar hoe je jezelf presenteert maar ook wat je presenteert en hoe je dat neerzet. Naast de manier hoe je voor een groep staat, is het ook belangrijk dat wat je presenteert en goed uit ziet.

Vormgeving van de training

Met de training begin je met de voorbereiding van de presentatie. Hierbij kan je denken aan je eigen voorbereiding of het product. Daarna richt je je op het doel wat je voor ogen hebt en de mensen die je hiermee wilt aanspreken. Ook komt de setting naar voren, waarin je je bevind. Daarna ga je aan de slag met de structuur van de presentatie. Je gaat onderzoek naar wat de spanning met jou doet en hoe je je spanning kan reguleren. Je word bewust van je lichaamstaal en de uitstraling. Je zorgt dat je presentatie boeiend is en blijft. Als laatst ga je je voorbereidde presentatie voorbereiden.

Resultaat van de training

Na de training heb je een hoop geleerd. Je leert over het presenteren zelf maar je komt ook oog in oog met je eigen angst te gaan. Ook je zelfkennis word hierdoor dus bevorderd. Je leert hoe je een presentatie moet voorbereiden. Na de training kan je omgaan met podiumangst en kan je je presentatie helder, interessant en levendig overbrengen. Kort samengevat, je weet precies hoe je een top presentatie moet geven en met volle zelfvertrouwen voor een groep kan staan en je verhaal kan doen. Je brengt je boodschap zonder zorgen of angst goed over.