Re-direct
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schade claimen bij letselschade

Wanneer u letselschade op heeft gelopen, kunt u de hulp van een advocaat inschakelen. Deze kan een claim indienen, zodat u de kosten die u maakt als gevolg van het ongeval vergoed krijgt. Hier komt vaak zoveel ingewikkeld papierwerk bij kijken, dat u dit niet zelf kunt doen. Een letselschade advocaat is specifiek gericht op het bijstaan van slachtoffers die letsel hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. Is een andere partij aansprakelijk voor het veroorzaken van het ongeval, dan kunnen de kosten hierbij geclaimd worden.

Van Dijk advocaat Zoetermeer

Als u in de omgeving van Den Haag op zoek bent naar een ervaren letselschade advocaat, dan kunt u terecht bij Van Dijk advocaat. Thomas van Dijk is gevestigd in Zoetermeer en staat al jarenlang slachtoffers bij. Hij richt zich op slachtoffers van medische fouten, verkeersslachtoffers en arbeidsongevallen. Ook wanneer u een whiplash heeft opgelopen, kunt u terecht bij letselschade advocaat Van Dijk. Hij claimt voor u de opgelopen schade als gevolg van het ongeval, maar ook de verwachte toekomstige kosten. Van Dijk werkt op basis van no-cure-no-pay. Dit betekent dat u niet hoeft te betalen als u niet de beoogde schadevergoeding ontvangt. Dit maakt het ook voor mensen met minder financiële middelen mogelijk om een advocaat in te schakelen.

LSA advocaat helpt u verder

Wilt u er zeker van zijn dat u een goede advocaat inschakelt, dan kunt het beste kiezen voor een LSA advocaat. LSA advocaten zijn lid van de vereniging van letselschade advocaten. Om hiertoe te kunnen behoren, dient een advocaat aan verschillende eisen te voldoen. Er wordt hiervoor onder meer gekeken naar opleiding en ervaring. Daarbij volgt een LSA advocaat regelmatig bijscholing en heeft hij meer bevoegdheden dan een letselschade advocaat die niet aangesloten is bij deze vereniging.

 

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl