Re-direct
Image default
Relatie

Toe aan wat romantiek? Schrijf je in bij Search4love!

“All you need is love”, “Someone like you”, “Een beetje verliefd”. Of je nu fan bent van The Beatles, Adele of Andre Hazes: liefde hebben we allemaal nodig! Om jouw leven op te fleuren met wat romantiek kun je meedoen aan single speeddating in Den Haag. Search4love is de  organisator. De events vinden een aantal keer per maand plaats. Hoe het werkt? Het enige dat je hoeft te doen, is je online registreren, een avond uitkiezen die jou goed uitkomt en je aanmelden. Het toegangsbewijs wordt naar je gemaild. Millers aan het Plein in Den Haag is de plek waar het allemaal gaat gebeuren. Dit kun je in ieder geval verwachten:

-15 tot 20 speeddates met mannen of vrouwen van jouw leeftijd, afkomstig uit Den Haag en omstreken;

-heerlijke hapjes en drankjes;

-de nodige pauzes om alle indrukken te verwerken;

-aan het eind van de avond de uitslag: alle matches.

Bedenk leuke vragen voor je speeddates

Het speeddate event begint om 19.30 uur. Dit geldt voor Den Haag en ook voor speeddating Eindhoven. Ter plekke word je welkom geheten door de hostess. In Eindhoven is dat vrolijke, mooie en lieve Joyce. Zij vertelt je alle details die je moet weten. Je krijgt van Joyce ook een persoonlijke speeddate kaart met pen. Het is de bedoeling dat je na iedere date op de kaart invult of er wat jouw betreft een klik was of niet. Elke date duurt vier minuten. Om die zo nuttig mogelijk te besteden zou je van te voren een paar vragen kunnen bedenken. We helpen je een beetje op weg:

“Waar ben je het meest trots op qua werk / studie en qua privéleven?”

“Wat raakt / ontroert jou en waarom?”

“Noem eens twee leuke en twee minder leuke karaktereigenschappen van jezelf?”

“Heb je een lievelingsfilm of serie? Wat is er zo leuk of speciaal aan?”

Als je liever niet alleen komt, neem dan gerust een vriend of vriendin mee. Iedereen die zich inschrijft bij Search4love is van harte welkom!

https://www.search4love.nl/