Re-direct
Image default
Auto’s en Motoren

Een Vespa Sprint S custom in mat grijs kiezen

De matte kleuren voor Vespa’s zijn flink populair momenteel. Het is dan ook aantrekkelijk om de Vespa Sprint S mat grijs custom te kiezen. Dit is een kleur die in het verleden niet snel in het palet van de fabrikanten zou worden opgenomen. Juist omdat er altijd gezocht wordt naar manieren om het exclusieve karakter van deze retroscooters te behouden, zijn deze kleuren echter flink populairder geworden. Dit maakt het interessant om te bekijken welke mogelijkheden er liggen. De scooter is namelijk op allerlei manieren aan te passen aan jouw belangrijkste wensen.

Hulp van de specialist krijgen

Een Vespa brommer kopen doe je natuurlijk bij de echte specialist. Juist ook omdat je er zeker van wil zijn dat alles in orde komt. Dit is een goede reden om te bekijken welke mogelijkheden Fast & Furious Scooters biedt. Daar kan je de custom scooter vinden en ook nog eens helemaal laten opstellen naar jouw wensen. Alle reden om daarom dus daar je aankoop te doen. Je kan dan bovendien direct ook gebruikmaken van de expertise op dit gebied die de medewerkers in huis hebben. Zo wordt de scooter nog meer jouw eigen scooter.

De uitstraling van de scooter

Het leuke aan het customkarakter van de scooter is dat je er alle kanten mee op kan. In de basis is deze Vespa Sprint S natuurlijk hetzelfde als de andere modellen. De kappen hebben de klassieke vormen die je kent van deze fabrikant. Door de andere kleur en de mogelijkheid om allerlei delen aan te passen, zorg je er echter voor dat deze een hele andere look krijgt. Dat maakt het juist ook zo aantrekkelijk, want daarmee kan je je onderscheiden. Alle reden om je daar dan dus op te richten.  Zo maak je iets bijzonders.

Letten op de kleine dingen

De Sprint S maak je custom door kleine dingen te veranderen. Dat kan zoiets zijn als de kleur van de lampen. Kies dan bijvoorbeeld voor smoked. Daar creëer je een mooi mat effect mee. Ook een andere optie is de moeite van het verkennen waard. Zo kan je bijvoorbeeld werken met het windscherm, dat is groter te maken of van een andere tint te voorzien. Ook daarmee kan je veel veranderen aan de look van de scooter. Terwijl het eigenlijk maar kleine veranderingen zijn die je toepast. Dat maakt het dus juist ook leuk voor jou.

Andere accessoires laten monteren

Niet alleen de opties zijn interessant om te bekijken wanneer je een Vespa Sprint naar eigen smaak gaat inrichten. Ook zijn er talloze leuke accessoires waar je mee aan de slag kan gaan. Omdat je de scooter bij een specialist aanschaft, is het ook nog eens mogelijk alles gewoon te laten monteren. Dit betekent ook dat je er dan zeker van bent dat alles op de juiste wijze gebeurt. Je kan er dan ook veel plezier van hebben. Ook op deze manier is de scooter aan te passen aan de manier waarop jij er gebruik van wil maken.

Lange tijd plezier van de Vespa

Omdat de Sprint S custom is, en dus helemaal past bij wie jij bent, zal je er met veel plezier gebruik van maken. Omdat alles is geoptimaliseerd, is het ook nog eens zo dat je er de komende jaren met veel plezier op zal blijven rijden. Wanneer je de scooter ook nog eens op regelmatige basis goed laat onderhouden, dan blijft deze van goede kwaliteit. Alle reden om er dus zeker van te zijn dat ook op de lange termijn jouw Vespa in goede staat blijft. Dit is uiteindelijk ook het belangrijkste voor jou.

https://www.fastfuriousscooters.nl/vespa/custom/vespa-sprint-s-grigio-titanio