Re-direct
Image default
Auto’s en Motoren

Een grote kans van slagen bij 123 Theorie

Heb jij moeite met leren? Misschien ben je dyslectisch of heb je examenvrees? We kunnen ons voorstellen dat je erg opziet tegen de auto theorie cursus. We gaan je iets vertellen waar je vast heel blij van wordt. Er is een opleidingsinstituut dat auto theorie in 1 dag aanbiedt. En dit zijn nog eens heel goede trainingen ook! De docenten zijn professionals die je alles zullen vertellen wat je moet weten om te slagen. Het lesmateriaal is up-to-date. Onbenulligheden en bijzaken komen niet aan bod; dat zou tijdverspilling zijn. We hebben het over 123 Theorie. Het hoofdkantoor staat in Utrecht. De lessen worden verspreid over het hele land gegeven. Dus ook al woon je in een uithoek van Nederland, je kunt terecht bij 123 Theorie. Voor alle locaties check je op de website van 123 Theorie.

Info over de theoriecursus

Om je goed voor te bereiden op de theoriecursus auto Barendrecht, Rijswijk of Maastricht, krijg je materiaal opgestuurd. Bekijk het en lees het door. Waarschijnlijk is het meeste logisch en vanzelfsprekend. Zitten er toch dingen tussen die je niet helemaal begrijpt? Schrijf ze op of zet ze in je telefoon. Tijdens de cursusdag kun je er vragen over stellen. Om mee te mogen doen aan een theorietraining moet je 16 jaar zijn. Het certificaat is 1,5 jaar geldig vanaf de slagingsdag. Dit betekent heel concreet dat je 17 maanden de tijd hebt om rijlessen te nemen en het praktijkexamen in te plannen. Dit lijkt lang, maar we adviseren om niet te lang te wachten met de rijlessen. Je weet het time flies! 

In sommige gevallen is het mogelijk voor het auto theorie-examen extra tijd te krijgen. Als je dyslexie hebt bijvoorbeeld. Je krijgt 15 minuten extra om alle vragen te beantwoorden. Een tweede optie is dat je individueel examen doet. Ook hiervoor moet een goede reden zijn. Stel je hebt ADHD en bent heel snel afgeleid. Of je hebt zo’n enorme examenvrees dat je volledig dichtklapt. De individuele begeleiding bestaat uit het toelichten van het examen en het voorlezen van de vragen door een medewerker.

https://www.123-theorie.nl/