Re-direct
Image default
Eten en drinken

Volg deze bladerdeeg recepten voor een geslaagde high tea

Nodig je binnenkort een paar vrienden of vriendinnen uit bij jou thuis, of komt er familie langs voor een verjaardag? Wat de gelegenheid ook is; het is altijd leuk om dan een high tea te organiseren. Bij een high tea draait het voornamelijk om de kleine hapjes die je met z’n alle opeet. Het is extra gezellig omdat je van diverse gerechtjes iets kunt proeven en je lekker kunt genieten van heerlijke smaakcombinaties. Vaak worden er bij een high tea zowel zoete als hartige gerechten gemaakt. Weet je niet zo goed wat je kunt maken? Dan is het een aanrader om op de website van Tante Fanny te kijken naar de bladerdeeg recepten die ze hebben uitgewerkt. Tussen deze recepten zit gegarandeerd een lekkernij dat je eenvoudig met bladerdeeg kunt maken. Wanneer je deze website gebruikt ter inspiratie, ben je er dus van verzekerd dat jouw high tea een succes wordt.

Ook voor heerlijke pizza recepten ga je naar deze website

Naast het ruime aanbod aan bladerdeeg recepten, kun je op de website van Tante Fanny ook genoeg pizza recepten vinden. Wil je graag minipizza’s maken voor bij de high tea? Dan lenen deze recepten daar uitstekend voor. Maar ook kun je deze pizza recepten gebruiken wanneer je liever geen high tea organiseert, maar graag een pizzarette doet met vrienden of familie. Door de recepten van te voren goed te bekijken, krijg je een idee van wat voor ingrediënten er zoal op een pizza kunnen. Maak een lijstje van jouw favoriete ingrediënten en snel naar de supermarkt om alles wat je nodig hebt te halen. Uiteraard is pizzadeeg hierbij ook niet geheel onbelangrijk. Het beste kies je voor het pizzadeeg van Tante Fanny, dit is namelijk vers en met liefde kant-en-klaar gemaakt.

De producten van dit merk

Tante Fanny is een merk dat allerlei soorten deegwaren produceert. Hieronder vallen dus ook bladerdeeg en pizzadeeg. Wanneer je een high tea organiseert of een pizzarette wilt doen met vrienden of familie, kun je het best het deeg van Tante Fanny kopen. Dit deeg is gewoon te vinden in jouw plaatselijke supermarkt. Wil je er toch zeker van zijn dat je het bij jou in de buurt kunt kopen? Ga dan naar de website van dit deegmerk en maak gebruik van de store locator.