Re-direct
Image default
Auto’s en Motoren

Theoriecursus van Gelijk Geslaagd maakt je kans van slagen zeer groot

Vraag jij je af welke auto theoriecursus in Rotterdam jij het beste kunt volgen? Wij raden je de theoriecursus van Gelijk Geslaagd aan. De cursus van Gelijk Geslaagd bevat een unieke lesmethode waardoor je kans van slagen echt ontzettend groot is. Daarnaast duurt de cursus maar 1 dag, je bent er dus totaal niet veel tijd aan kwijt. En er is nog meer! Bij de theoriecursus van Gelijk Geslaagd doe je ook nog eens dezelfde dag examen bij het CBR!

Een uitstekende cursus met hoge slagingspercentages

Niet meer blokken uit saaie boeken, langdradige cd-roms bekijken en wekenlang bezig zijn om de theorie in je hoofd te krijgen. Bij Gelijk Geslaagd doen ze het anders. Je krijgt les van een docent die je, door middel van praktijkvoorbeelden, precies datgene zal aanleren wat je voor je examen moet weten. Heel simpel, niks meer en niks minder. Alle belangrijke regels komen aan bod en er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Om de ingewikkelde regels ook goed te kunnen onthouden, krijg je van de docent fijne tips, trucs en ezelsbruggetjes. Hierdoor zal je de regels perfect onthouden en kan je ze tijdens je praktijklessen en/of praktijkexamen ook nog goed toepassen. Om te checken of de lesstof voldoende in je hoofd zit, wordt er bij Gelijk Geslaagd gewerkt met oefen examens.

De theoriecursus is geschikt voor iedereen

De theoriecursus van Gelijk Geslaagd is ook geschikt voor leerlingen met ADHD, dyslexie, leerproblemen, faalangst en wanneer je de Nederlandse taal nog niet helemaal beheerst. Er wordt op een zeer rustige manier les gegeven en je mag elke vraag stellen die in je opkomt. Door het steeds herhalen van de lesstof en het oefenen met de examens groeit je zelfvertrouwen en zit de theorie stevig in je hoofd. Hierdoor kan je zonder al teveel spanning het examen prima maken!

Al meer dan 15.000 leerlingen hebben de auto theorie dagcursus van Gelijk Geslaagd gevolgd. En met succes. Bijna iedereen is dezelfde dag nog geslaagd! Wil jij dat ook? Schrijf je dan in op de website van Gelijk Geslaagd.

https://www.gelijkgeslaagd.com/